Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 3161 Скарга на 1570;19069

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis122

Отаман
10 Лют 2025
158
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 1570;19069
  3. Ваш нікнейм: Dionisio Carrey
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 13255
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. dionisiomoorik
  7. Суть скарги: 1570: 5.1. “NRP” - Стрілялина по колесах авто,щоб обійти систему СТО; 4.6. Образа.
    19069: ДМ та Образа.
  8. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
  9. Дата та таймкод порушення:
    0:48c - Нон РП дії
    0:53c - Образа
    1:12c - ДМ
    1:20c - Образа

Tim_Syndicat

Козак
9 Кві 2025
51
https://youtu.be/yg-IWIsVv3E Повністю відос гляньте і тут, якщо за образу ще можна притянути, то гравець спочатку називав це Дм. Це вбивство, а вбивства там і близько не було з мого боку. А те що була стрілянина по авто, так. Тому що здати в аренду не може, пише зазнала кртитичних пошкоджень, хоча пересуватися можу. По суті моя провина на його відео 0:53. Я свою провину визнаю, але прошу дивитись на всю ситуацію повтістю і даавати покарання усім. Момент смерті і до больки можна пропустити. за мікро сорі, це запис стіма, там воно репить. Гравець по факту спочатку зробив дії, а потім пішов вирішувати за що саме притянути

Останнє редагування:

Denis122

Отаман
10 Лют 2025
158
https://youtu.be/yg-IWIsVv3E Повністю відос гляньте і тут, якщо за образу ще можна притянути, то гравець спочатку називав це Дм. Це вбивство, а вбивства там і близько не було з мого боку. А те що була стрілянина по авто, так. Тому що здати в аренду не може, пише зазнала кртитичних пошкоджень, хоча пересуватися можу. По суті моя провина на його відео 0:53. Я свою провину визнаю, але прошу дивитись на всю ситуацію повтістю і даавати покарання усім. Момент смерті і до больки можна пропустити. за мікро сорі, це запис стіма, там воно репить. Гравець по факту спочатку зробив дії, а потім пішов вирішувати за що саме притянути
Так дійсно передивився ситуацію,ДМ там немає.Але своїми діями ви показуєте поганий приклад іншим гравцям.Зверніть увагу,що сервер позиціонує себе як Medium RP,тому всі дії які неможливі в реальному житті це НОН РП.Проблема в функціоналі серверу не дає вам право порушувати РП процес.Я надіюсь після відбуття покарання ви такого не повторите.Дякую

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець зі статичним айді 1570 порушив правила серверу:

4.7. Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у будь-якому вигляді. | Ban 5 днів
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 30 хвилин

Гравець зі статичним айді 19069 порушив правила сервера:

5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | WARN

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі