Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dolbidolbi228

Козак
5 Чер 2025
22
1.Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Маніфесто
2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: --- (ЗГП GOV)
3. Ваш нікнейм: Yamato Satoshi
4. Ваш статичний (незмінний) ID: 18716
5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Kisa7278
6. Суть скарги: Я згодний за свою поведінку що вів себе неадекватно, згоден на мут, тому що давав оск. в ІС,
Людина по імені Артем маніфесто, наказала арештувати мене, за те що я захищав права свого працівника, при тому що я в IAD,
Я зобов'язаний це робити, людина тупо кричала, щоб менее не почути, після цього, він в департамент не викликав бійців FIB, вони тупо приїхали по нонРП, і мене затримали інкримінува стат'ю 13.3, хоча я цього не робив.
В мене питання, чи довго ще ГОВ буде займатися цією фігнею, чи довго вони ще порушуватимуть права людей на сервері? Де взагалі люди які за цим слідкують. Я згоден на варн якщо я щось порушив. Але як кажуть адміни потрібен повний відкат. Я надаю повний відкат, де ЗГП Артем Маніфето, викликав ФІБ в ООС мене кафнули по нон РП, міранда в ООС чат без отигровки відкат.
Я прошу зняти Артема Маніфесто. з ролі ЗГП, бо людина взагалі не розуміє свох права.
Так я на неї кричав матом, але тільки через те, що людина бід час ІС ситуації, тупо мене перекрикувала, і таке відчуття, що мікрофон в ********************* засовувала, аби він мене не почув

Я вваєаю, що всі ГОС структури мають бути протів Крайма, а данна лЮдина залупилась на BCSD, і вже в 2гий раз намагється зруйтнувати фракцію

Я ще раз додам, я згоден на мут, але я захищав права свого співробітника, прошу наказати обох і мене і Артема Маніфесто, при тому анулювати його наказ
7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/yhcnn1j0JXo
8. Дата та таймкод порушення: 20.06.2025

dolbidolbi228

Козак
5 Чер 2025
22
Вибачаюсь що не проставив тайм коди, але там з ерших хвилин видно, як людина туоп не слухає і кричить і так весь відкат, тому прошу розглянути повністю

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
Вітаю шановний гравець, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:
Гравець зі статичним айді 17759 порушив процесуальний кодекс, а саме:
"Затримати підозрюваного у правопорушенні, у разі якщо прокурор став свідком цього правопорушення, та передати уповноваженим силовим структурам для проведення подальших процесуальних дій." замість "Тимчасово відсторонювати працівника від виконання службових обов'язків з подальшим поданням звернення до суду. Відсторонення може бути не більше ніж на 12 годин та повинно мати аргументацію.", також він назвав статтю 13.3 замість 12.3, суд може перевірити запис та знайти більше порушень.

Гравець зі статичним айді 1243 порушив процесуальний кодекс та Конституційні права, а саме: не зачитав вам ваші права, також до суду.
Дана ситуація має можливість вирішуватись в іс. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі