- 30 Гру 2024
- 11
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: lucy bedroque
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 17275
- Ваш нікнейм: Paris Troyanskiy
- Ваш статичний (незмінний) ID: 1766
- Суть скарги:
Прошу дочитати до кінця, і розібратись в цій ситуації цілком справедливо. Мені 25 років, за свої роки багато чого бачив і вчився, вважаю себе адекватною людиною...чого не можу сказати про людину, на яку подаю скаргу.
Справа в тому, що я навітьі не думав що дійде так далеко ця ситуація, і був в шоці, коли побачив позов до суду від данної особи. Це просто абсурд. Поясню чому, з самого початку. Відразу хочу попередити, що запис екрану я не робив ( так як маю слабкі характеристики свого пк) АЛЕ ці самі відео, вам я думаю може показати саме гравець 17275 на якого ця скарга. Тому що, ті відео які були показані в її скарзі, не від початку. І гравець протягом 3х годин ПРОВОКУВАВ, намагався вивести на емоції, кричав в голосовий час, посилала, обзивала, вела себе настільки жахливо, цей писк, вибачте, нелюдський...просто довів мене до певного божевілля.
З чого все почалось:
Я влаштувався перший день в лікарню, поїхав в Сенді Шорс лікувати гравців, через деякий час з*явилась 17275 , я ПО НОРМАЛЬНОМУ вирішив познайомитись з колегою, просто хоча б привітатись, без усіляких інших намірів. На що гравець відразу в ГРУБІЙ формі почала казати переходячи на крик " атайді, я сказала уйди" ,я взагалі не зрозумів що це було...мені це стало дивно, я вирішив не чіпати її, думаю ок, всяке буває.
2 години я не чіпав абсолютно ніяк цю людину, навіть не підходив.
В цей час, я лікував гравців, пропонував і пігулки і аскарбінки з різними смаками, на вибір, щоб був хоч якийсь цікавий рп момент і приємний для гравців що це не шаблон банальний...ну не суть в цьому
на що в голосове відразу ця людина почала обзивати, казати що я роблю -хуйню, щоб я завалив їбало. саме в агресивній формі, на що я знову здивувався, ну це вже повний треш...людина причепилась до мене, що я просто вирішив щось по голосовому чату НЕ ЇЙ а просто спілкуючись з іншими, щось відіграти....на що доречі самі гравці, були цілком задоволені, їм все подобалось вони дякували, навіть теж щось відігравали..
так ось, саме з цього моменту саме веселе і почалось, я намагався вияснити чому її так зачепило що я видаю аскорбінки і тому подібне, на що людина КРИЧАЛА, ПИЩАЛА, НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА БУЛА НАСТІЛЬКИ НЕАДЕКВАТНОЮ, що іншого варіанту як перейти на цю ж "бидляцькуу" мову не залишало ніякого абсолютно вибору. можливо б так людині дійшло, що вона не має право абсолютно так спілкуватись з іншими, які НІЧОГО НАВІТЬ НЕ ЗРОБИЛИ.
я досі не розумію, що це таке було, чому людина від самого початку проявляла агресію, кричала....але то таке, найнезрозуміліше для мене, це ці скарги...і намагання чогось витягнути....але ж, давайте все таки подивимось на повну версію цього відео, я впевнений в неї воно є, якщо є така нарізка зі мною.
добре витягнути якісь факти, з усього контексту, але ж...де тоді правда?
Що я ще хотів добавити, я жалівся відразу в той же момент як все почалось з грубості в чат EMS, писав про це, на що, деякі співробітники були згодні, що данна людина дійсно має схильності до подібного.
я надаю вам всі матеріали, які є в мене, щоб правда все таки була правдою.
також, єдине що є це скрін який кидав в переписку, що вона писала стосовно мене.
я взагалі не пишу скарги, і подібним абсолютно не займаюсь, але те що побачив сьогодні- мене шокувало, не міг пройти осторонь.