- 28 Сер 2025
- 55
- Нікнейм адміністратора
- Anomalchik Kitsa, Young Thug, Aizen Tempest
- Ваш статичний ID
- 23650
- Звʼязок з Вами
- ds: .yut0
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю. Сьогодні вранці був заблокований за 4.6 ЗП на основному персонажі. Зайшов далі грати на другому персонажі, вступив до вагосів, але на основному акаунті не був звільнений з фракції та вступив з другого персонажа.
Пів години тому був присутній на AirDrop та успішно зі своєю фракцією вийграли його. Після чого, в мене трапився баг худу, тому я вирішив перезайти, адже рухатись я не міг. Після перезаходу, проходить 5 секунд, мені прилітає варн за 2.6 ЗП, за яке я згодний.
Потім, прилітає ще один варн за 3.3 Війни за Airdrop, а саме:
-
3.3. Заборонено виходити з гри під час війни за AirDrop. | WARN / Ban 5-10 днів. / HardBan 1-5 днів.
Примітка: у разі крашу гри надається 5 хвилин для повернення.
Я зайшов менше ніж 5 хвилин.
Далі, після того мене посадили в деморган за NonRp нік, який я змінив та поїхав до офісу.
Не доїхавши до офісу, отримав блокування хард бан на 30 днів з причиною 2.9 ЗП:
- 2.9. Заборонено використовувати інший акаунт для обходу блокування основного (обхід бану). Це правило діє в обидві сторони та не залежить від дати створення акаунту. | HardBan 30 днів на обидва акаунта, при повторних порушень Permban
В цьому правилі жодного трактування про другого персонажа. Навіщо тоді придумали хард бан та звичайний бан? Прошу перерозглянути рішення адміністрації.
P.S: В деморгані, адміністратор Anomalchik Kitsa ссилався на дане правило коли я запитав, за що видали другий варн:
FEX.NET
fex.net
- Посилання на докази
- https://fex.net/ru/s/td4acm9
- Яке покарання оскаржуєте
- 2.9 ЗП / A. Kitsa, 3.3 війни за аірдроп, 2.6 ЗП
-