Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено жалоба на Anomalchik Kitsa, Young Thug, Aizen Tempest

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yuto

хуя крутой, вытри сперму под губой
28 Сер 2025
55
Нікнейм адміністратора
Anomalchik Kitsa, Young Thug, Aizen Tempest
Ваш статичний ID
23650
Звʼязок з Вами
ds: .yut0
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю. Сьогодні вранці був заблокований за 4.6 ЗП на основному персонажі. Зайшов далі грати на другому персонажі, вступив до вагосів, але на основному акаунті не був звільнений з фракції та вступив з другого персонажа.
Пів години тому був присутній на AirDrop та успішно зі своєю фракцією вийграли його. Після чого, в мене трапився баг худу, тому я вирішив перезайти, адже рухатись я не міг. Після перезаходу, проходить 5 секунд, мені прилітає варн за 2.6 ЗП, за яке я згодний.
Потім, прилітає ще один варн за 3.3 Війни за Airdrop, а саме:

-
3.3. Заборонено виходити з гри під час війни за AirDrop. | WARN / Ban 5-10 днів. / HardBan 1-5 днів.
Примітка: у разі крашу гри надається 5 хвилин для повернення.

Я зайшов менше ніж 5 хвилин.

Далі, після того мене посадили в деморган за NonRp нік, який я змінив та поїхав до офісу.
Не доїхавши до офісу, отримав блокування хард бан на 30 днів з причиною 2.9 ЗП:

- 2.9. Заборонено використовувати інший акаунт для обходу блокування основного (обхід бану). Це правило діє в обидві сторони та не залежить від дати створення акаунту. | HardBan 30 днів на обидва акаунта, при повторних порушень Permban

В цьому правилі жодного трактування про другого персонажа. Навіщо тоді придумали хард бан та звичайний бан? Прошу перерозглянути рішення адміністрації.

P.S: В деморгані, адміністратор Anomalchik Kitsa ссилався на дане правило коли я запитав, за що видали другий варн:
Посилання на докази
https://fex.net/ru/s/td4acm9
Яке покарання оскаржуєте
2.9 ЗП / A. Kitsa, 3.3 війни за аірдроп, 2.6 ЗП
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Покарання будуть зняті, адміністратори які були причетні до видачі, отримають дисциплінарні стягнення. Вам буде нарахована компенсація.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі