Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 1104 | Скарга на співробітників FIB | Провокації, образи, SoundPad та DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ErnestoWest

Новий гравець
24 Сер 2026
1
Нікнейм гравця
Незнаю
Статичний ID гравця
#19241 #17747
Ваш нікнейм
Ernesto West
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
__B_o_o_M__#9561
Суть скарги
#19241 дм і правокації
#17747 правокації і саунпад правокації
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
24,08,2026 22:20-21:49
ФІБ мене провокував, потім сказав образу щодо моїх брів. У відповідь я сказав: «Твоя мама не жалілася». Я не вважаю цю фразу образою, оскільки це була лише відповідь на його провокацію.
Під час усієї ситуації ФІБи постійно провокували нас та навмисно намагалися спровокувати на конфлікт. Вони дозволяли собі образи в нашу сторону, насміхалися та продовжували провокації навіть після того, як ми намагалися не загострювати ситуацію. Також вони використовували саунпад, щоб додатково провокувати та дратувати нас.
Ще добавлю що федерал застрелив мого сімейника без причини!
Це така має бути поведінка держ. службовця?

8 Лис 2025
217
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#46299 отримує покарання у вигляді:
4.7. Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у будь-якому вигляді. | Ban 15
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30

#17747 отримує покарання у вигляді:
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30
4.13. Заборонено використання Soundpad та інших програм для відтворення музики. | Mute 15

#37134 отримує покарання у вигляді:
1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN

#19241 отримує покарання у вигляді:
5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Мінус бали лідера.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі