- 24 Сер 2026
- 1
- Нікнейм гравця
- Незнаю
- Статичний ID гравця
- #19241 #17747
- Ваш нікнейм
- Ernesto West
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- __B_o_o_M__#9561
- Суть скарги
- #19241 дм і правокації
#17747 правокації і саунпад правокації
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 24,08,2026 22:20-21:49
ФІБ мене провокував, потім сказав образу щодо моїх брів. У відповідь я сказав: «Твоя мама не жалілася». Я не вважаю цю фразу образою, оскільки це була лише відповідь на його провокацію.
Під час усієї ситуації ФІБи постійно провокували нас та навмисно намагалися спровокувати на конфлікт. Вони дозволяли собі образи в нашу сторону, насміхалися та продовжували провокації навіть після того, як ми намагалися не загострювати ситуацію. Також вони використовували саунпад, щоб додатково провокувати та дратувати нас.
Ще добавлю що федерал застрелив мого сімейника без причини!
Це така має бути поведінка держ. службовця?
Під час усієї ситуації ФІБи постійно провокували нас та навмисно намагалися спровокувати на конфлікт. Вони дозволяли собі образи в нашу сторону, насміхалися та продовжували провокації навіть після того, як ми намагалися не загострювати ситуацію. Також вони використовували саунпад, щоб додатково провокувати та дратувати нас.
Ще добавлю що федерал застрелив мого сімейника без причини!
Це така має бути поведінка держ. службовця?