- 13 Кві 2026
- 8
- Нікнейм адміністратора
- Anomalchik Kitsa
- Ваш статичний ID
- 37184
- Звʼязок з Вами
- fl0ppy1964
- Детальний опис скарги/ситуації
- Будучи на івенті ВЗХ їздив чекаючи спавн наступного хамера, людина таранила мою машину, та заважала продовжувати івент, хоча обрізала відкат де я тільки його вбив. (на відкаті зі скарги видно що людина не належить до жодної із організацій), після чого готуючись до входу в зону він наїжає на мене. Але адміністратор дає покарання VahBan за те, що я виїжджавши на рельси випадково врізався в його машину. При тому всьому гравцю видаючи лише мут на 15 хв. за розмову в ноці.
1. Прошу запросити у гравця зі статичним ІD 21303 відкат з часу свого приїзду на івент.
2. Прошу зняти покарання, та повторно з усіма доказами перевидати покарання
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962739-37184-db.26606/
- Яке покарання оскаржуєте
- VahBan
Будучи на івенті ВЗХ їздив чекаючи спавн наступного хамера, людина таранила мою машину, та заважала продовжувати івент, хоча обрізала відкат де я тільки його вбив. (на відкаті зі скарги видно що людина не належить до жодної із організацій), після чого готуючись до входу в зону він наїжає на мене. Але адміністратор дає покарання VahBan за те, що я виїжджавши на рельси випадково врізався в його машину. При тому всьому гравцю видаючи лише мут на 15 хв. за розмову в ноці.
1. Прошу запросити у гравця зі статичним ІD 21303 відкат з часу свого приїзду на івент.
2. Прошу зняти покарання через те що прямого DB на скарзі немає
3. Повторно з усіма доказами перевидати покарання за скаргою крайм №2739
2. Прошу зняти покарання через те що прямого DB на скарзі немає
3. Повторно з усіма доказами перевидати покарання за скаргою крайм №2739