Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Скарга на Anomalchik Kitsa

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fl0ppY

Новий гравець
13 Кві 2026
8
Нікнейм адміністратора
Anomalchik Kitsa
Ваш статичний ID
37184
Звʼязок з Вами
fl0ppy1964
Детальний опис скарги/ситуації
Будучи на івенті ВЗХ їздив чекаючи спавн наступного хамера, людина таранила мою машину, та заважала продовжувати івент, хоча обрізала відкат де я тільки його вбив. (на відкаті зі скарги видно що людина не належить до жодної із організацій), після чого готуючись до входу в зону він наїжає на мене. Але адміністратор дає покарання VahBan за те, що я виїжджавши на рельси випадково врізався в його машину. При тому всьому гравцю видаючи лише мут на 15 хв. за розмову в ноці.
1. Прошу запросити у гравця зі статичним ІD 21303 відкат з часу свого приїзду на івент.
2. Прошу зняти покарання, та повторно з усіма доказами перевидати покарання
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962739-37184-db.26606/
Яке покарання оскаржуєте
VahBan
Будучи на івенті ВЗХ їздив чекаючи спавн наступного хамера, людина таранила мою машину, та заважала продовжувати івент, хоча обрізала відкат де я тільки його вбив. (на відкаті зі скарги видно що людина не належить до жодної із організацій), після чого готуючись до входу в зону він наїжає на мене. Але адміністратор дає покарання VahBan за те, що я виїжджавши на рельси випадково врізався в його машину. При тому всьому гравцю видаючи лише мут на 15 хв. за розмову в ноці.
1. Прошу запросити у гравця зі статичним ІD 21303 відкат з часу свого приїзду на івент.
2. Прошу зняти покарання через те що прямого DB на скарзі немає
3. Повторно з усіма доказами перевидати покарання за скаргою крайм №2739

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Покарання буде знято.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі