Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nells

Козак
5 Чер 2025
24
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: не знаю
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:16894
  3. Ваш нікнейм:Kiril_Svets
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:15512
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):ds nells88
  6. Суть скарги: таранив і убив
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/ZMwMvgCSyb4
  8. Дата та таймкод порушення:15 06 2025 20;11

Doll Blue

Козак
11 Кві 2025
41
т.к. жалоба на меня думаю имею право в ней дать свой ответ.

Прошу заметить, что откат не имеет начала ситуации, что понятно даже с его разговора:)
Но так, на всякий случай, с чего началось) https://youtu.be/qxhzw-0bVq8

Так же прежде чем выдать мне мут обратите внимание на то, что микрофон я не юзаю
1750009322249.png

Дальше он получил очевидный ответ (дбшнул в ответ) после чего я уехал, он же в свою очередь поехал за мной, решив меня подбшить дабы спровоцировать меня и только после этого включил запись)

5.19. Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 30-60 хвилин / Ban 3-30 днів / HardBan 7-15 днів.

Останнє редагування:

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу та докази, які надав "порушник", виношу вердикт:

Гравець зі статичним айді 16894 порушив правила серверу:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 30 хвилин.
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15 хвилин

Гравець зі статичним айді 15512 порушив правила серверу:
5.19. Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 60 хвилин
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 30 хвилин .
4.15. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 30 хвилин.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі