Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 251 | Розпал ООС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Paolo

Новий гравець
10 Тра 2025
4
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Alex_Marcher
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 15460
  3. Ваш нікнейм: Paolo_Amore
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 18032
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): sceontus
  6. Суть скарги: Поступила скарга до прокуратури не по формі (без вказаних Ім'я та прізвище), проте ГП Alex_Marcher її прийняв. Після розгляду ситуації він виписав постанову №63 про проведення лекції певним особам. Тобто, ГП почав працювати за цією скаргою. Але відеодоказ був нонРП (не відповідає поняттю ІС доказу, згідно з 1.15 ЗП держ. орг.). Таким чином, спостерігаємо жорстке MG (5.9 ЗП) від ГП. Потім у діскорді LSPD були зворушення та розвернулася дискусія з приводу ситуації, яка потім закінчилась.

Зрештою, тодішній лідер надсилає інструкцію СВАТу, згідно з правилами розшукових дій. Я прокоментував повідомлення шефа, вказавши, що SWAT має кричати "Працює SWAT, всім залишатися на своїх місцях та не рухатись" у ситуаціях, коли не проводяться розшукові дії. На що у відповідь ГП мені починає возобновляти ситуацію, яку вже вирішили (Відкат №1, 0:33). Я вказав на те, що я не розбираю ту ситуацію, але, якщо пан хоче почути мою думку, я її описав, після чого вказав, що хочу почути все ж таки відповідь саме з того приводу, про що я запитував одразу і ця ситуація мене мало цікавить, але ГП все одно продовжив возобновляти ситуацію, що має декілька підходів. Незважаючи, що я просив ГП тільки відповісти на власні питання, а не з приводу ситуації, ГП продовжував розпал конфлікту (Відкат №1, 1:07). Зрештою його дії призвели до ООС конфлікту, який розгорівся, що видно на відкаті №1. Також можна виокремити грубості протягом його повідомлень.
    Адміністрація на це звернула увагу, після чого позбавила можливості писати ГП у чаті ЛСПД (дякую), проте пан ГП вирішив не зупинятися та продовжив мені написувати в особисті повідомлення (відкат №2). Він продовжив "обсасувати" ту ситуацію, не відповідаючи на мої питання. Коли вже я закцентував на моїх питаннях, ставлячи крапка над обговоренням тієї ситуації (Відкат №2, 3:55), тоді пан ГП написав тільки одне речення, після чого більше нічого не писав ("Кінець переписки", фото). Це ясно демонструє те, що пану ГП був необхідний тільки межфракційний конфлікт...

Незважаючи на ООС конфлікт, я запитав ГП, як він прокоментує, статтю закона про "Працює SWAT, всім залишатися на своїх місцях та не рухатись", а також те, як він прийняв скаргу від невідомого, ще й почав процесуальні дії без ІС записів, а по ООС відкату. На противагу цьому ГП вирішив видалити своє повідомлення про прийняття скарги (видно на скріні "Відредагована скарга") та, очевидно, попросив людину відредагувати повідомлення на форумі (Відредагована скарга), після чого "возобновив" процесуальні дії, вже змінюючи постанови та скарги під себе (нинішній пост на 18.05).
    Така діяльність відповідає порушенню 1.9.1 ЗП, а саме: "1.9.1. Заборонено приховувати порушення від інших гравців | Demorgan 15-30 / Ban 1-7 днів".
    Або також, якщо адміністрація буде розглядати ці РП процеси, це можна тлумачити як порушення 8.6 ЗП, а саме: "8.6. Забороняється обманювати адміністрацію на форумі та вводити її в оману (підробка доказів, монтаж, зміна відео, редагування тощо). | Ban 15-30 днів".

Отже, прошу адміністрацію запровадити міри проти порушень Alex_Marcher, зокрема серйозне MG (5.9 ЗП), Розпал ООС конфлікту (аналогічно і межфракційного) та приховування власних порушень від інших гравців та/або адміністрації.

7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): *Спойлери та клікабельний текст*
    image1.png
    image2.png
    Cкарга до прокуратури після редагування (пост на форумі),
    Відкат №1 ( таймкоди: початок від 0:29, розпал від 0:33, продовження розпалу від 1:07; мої спроби не піднімати конфлікт, який розпочав ГП: 0:41, 0:53, 1:49 тощо)
    Відкат №2( продовження конфлікту 0:05-0:07, грубість 0:20, перехід від конфлікту та спроба повернення до моїх питань 1:55

1747575373698.png
  8. Дата та таймкод порушення: 12.05.2025-14.05.2025

Alex Marcher

Козак
2 Кві 2025
50
Після розгляду ситуації він виписав постанову №63 про проведення лекції певним особам. Тобто, ГП почав працювати за цією скаргою
Згідно з пунктом 1.3 Закону про діяльність поліцейського департаменту LSPD(Тиць), я можу виписувати такі постанови для проведення профілактичних робіт з особовим складом ні від чого не відштовхуючись. По IC саме так і було зроблено.
Не може бути використано до гравця який не є працівником держ організації.
очевидно, попросив людину відредагувати повідомлення на форумі
Це ваше припущення, яке не відповідає дійсності.
1.9.1 ЗП, а саме: "1.9.1. Заборонено приховувати порушення від інших гравців | Demorgan 15-30 / Ban 1-7 днів".
Узгоджуючи це з ваши колишнім лідером я зразу вказав на те що з сторони того хто написав скаргу теж є порушення. Але все ж вогонь працівники ЛСПД відкрили перші що і призвело до того що гравець збив працівника ЛСПД який стояв на дорозі.
8.6. Забороняється обманювати адміністрацію на форумі та вводити її в оману (підробка доказів, монтаж, зміна відео, редагування тощо). | Ban 15-30 днів
"Притянуто за вуха", адміністрацію не обманював і не планував.
UPD:
Відкат №1 ( таймкоди: початок від 0:29, розпал від 0:33, продовження розпалу від 1:07; мої спроби не піднімати конфлікт, який розпочав ГП: 0:41, 0:53, 1:49 тощо)
Це не початок переписки. Він почався на багато раніше.

Останнє редагування:

Paolo

Новий гравець
10 Тра 2025
4
Згідно з пунктом 1.3 Закону про діяльність поліцейського департаменту LSPD(Тиць), я можу виписувати такі постанови для проведення профілактичних робіт з особовим складом ні від чого не відштовхуючись. По IC саме так і було зроблено.
Але ви відштовхнулись саме від скарги, не треба брехати, тому що Ви, зокрема, писали, що "я і так тільки лекцію запровадив, а не переатестацію, дякуйте". Тому Ваші слова можна напряму сприймати як обман, зокрема і адміністрації, яка буде це переглядати.
UPD: Напевно, певних людей у постанові також по ІС причини ви відзначили... Проте, краще я надам прямі свідчення того, що перевірка була зумовлена саме скаргою:
1747585507161.png
1747585563158.png
1747585577269.png
Будь ласка, не обманюйте адміністрацію, яка буде перевіряти цю скаргу.
Не може бути використано до гравця який не є працівником держ організації.
Чудова логіка, проте абсолютно може, тому що ці правила стосуються загальними відношеннями до держ. структур. ІС доказ має бути в ІС ситуації. Наприклад, "1.18. Під час перевірки документів у гравця немає потреби уточнювати їх місцезнаходження" це правило стосується тільки гравців-держ. службовців? Також є вимоги до підозрюваних під час поліграфу. Підозрюваними також можуть бути тільки держ. службовці?
Людина, яка грає на РП проєкті, може якраз і має відігравати РП? Де відігровка боді-камери/відеорегистратора/прихованої камери? Немає? Так тоді й відео ООС.
Це ваше припущення, яке не відповідає дійсності.
Як скажете.
Узгоджуючи це з ваши колишнім лідером я зразу вказав на те що з сторони того хто написав скаргу теж є порушення. Але все ж вогонь працівники ЛСПД відкрили перші що і призвело до того що гравець збив працівника ЛСПД який стояв на дорозі.
Який гравець? Хто почав вогонь? Про що Ви кажете? Суть порушення цього правила полягає в тому, що ви видаляєте відповіді свої або редагуєте, як Вам заманеться. З цього свідчить те, що при розборі певних ситуацій будуть неповні версії тих ситуацій, а тільки ті, які залишили саме Ви.
У цьому разі була халатність з Вашого боку, коли прийняли скаргу, тому можна було Вас і в ІС за це притянути, проте Ви видалили своє повідомлення, чим порушили ІС. Відповідно і приховуєте докази своїх порушень.
До чого тут працівники ЛСПД/вогонь/узгоджування з лідером - не ясно..
"Притянуто за вуха", адміністрацію не обманював і не планував.
Нічого не притянуто. Якщо б адміністрація розбирала ІС процеси із цією скаргою та, зокрема, Вашою відповіддю, це вже вказувала на інформацію, яку Ви видозмінили, тобто "підробили докази" Ваших помилок.

У разі, коли я вже подав скаргу на Вас за те, що ви прийняли ООС відкат та одразу почали за ним працювати, а попереднього повідомлення, як Ви це зробили немає, то це вже значить, що ви підробили докази того, коли саме "приймали" скаргу, як і автор скарги власне.

UPD: "Це не початок переписки. Він почався на багато раніше". Якщо б ви прочитали повністю текст, написаний мною, то побачили б, що я кажу саме за ситуацію, де ви розпалили конфлікт. Тому що ті обговорення, які були 12.05.2025-13.05.2025, не стосуються того, що замість коментарів з приводу моїх питань Ви почали знову казати про ситуацію, яку вже обговорили, унаслідок чого й розпалили ООС конфлікт.

Останнє редагування:

Alex Marcher

Козак
2 Кві 2025
50
У цьому разі була халатність з Вашого боку, коли прийняли скаргу, тому можна було Вас і в ІС за це притянути, проте Ви видалили своє повідомлення, чим порушили ІС
В суд чого не подали? Зняли б мене по суду! Але ж ні, рп грати не хочемо, побігли до адміністрації на яку зараз відкидуєте скаргу. Кайф рішення.
UPD
З цього свідчить те, що при розборі певних ситуацій будуть неповні версії тих ситуацій, а тільки ті, які залишили саме Ви.
Безосновательное обвинение, построеное на догадках.
У разі, коли я вже подав скаргу на Вас за те, що ви прийняли ООС відкат та одразу почали за ним працювати, а попереднього повідомлення, як Ви це зробили немає, то це вже значить, що ви підробили докази того, коли саме "приймали" скаргу, як і автор скарги власне.
Непосредственная работа с жалобой начинается тогда когда публикуется "Постанова об открытии деловодства", этого открыто не было.

Останнє редагування:

Paolo

Новий гравець
10 Тра 2025
4
В суд чого не подали? Зняли б мене по суду! Але ж ні, рп грати не хочемо, побігли до адміністрації на яку зараз відкидуєте скаргу. Кайф рішення.
Без оффтопу, будь ласка, це тут не до чого. Проте так, побігли до адміністрації, що про це скажете?
Ми наче до цього і не "бігали" до адміністрації, незважаючи на те, що ви робили. Проте ви вирішили всі питання розбирати через адміністрацію, то без проблем. РП ми хочемо грати, проте послухайте себе. Ви по ООС скарзі від "Ім'я і прізвище" починаєте запроваджувати постанови. Про яке РП Ви кажете?

Якщо залишилсь до мене питання, можемо обговорити адекватно, зокрема і у діскорді (Вам ж не перший раз мені писати), проте попрошу більше не оффтопити під скаргою. Дякую.

UPD:
Безосновательное обвинение, построеное на догадках.
Чому ж? Давайте Вам наведу "причинно-наслідковий зв'язок", про який Ви нам розповідали.
Ситуація: Ви починаєте працювати над скаргою від невідомого "Ім'я та прізвище" за ООС відкатом та назначаєте лекцію. Я заливаю скаргу з цього приводу, проте у Вас вже відредаговане повідомлення, яке стоїть після дати публікації постанови. Зрештою: ім'я та прізвище у людини в скарзі є, а Ви кажете, що лекція не стосується ситуації зі скаргою, на що вказують дати. ("По IC саме так і було зроблено") Зрештою, адміністрацію обманули, а мою скаргу б закрили.
Прошу, пане, наявний приклад, а якщо б не було в мене скріншотів та відео, тоді б ви продовжували обманювати як гравців, так і адміністраторів.
Непосредственная работа с жалобой начинается тогда когда публикуется "Постанова об открытии деловодства", этого открыто не было.
Цікаво, чому не посилаєтесь на те, де про це кажуть.
Але навіть у цьому випадку це ще й нонРП ГОВ, дякую за інформацію, що Ви ще й не випускаєте постанови про відкриття, але вже працюєте над справами.

Останнє редагування:

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
Вітаю шановний гравець. Зазначена скарга була розглянута в особистому спілкуванні з вами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі