Згідно з пунктом 1.3 Закону про діяльність поліцейського департаменту LSPD(
Тиць), я можу виписувати такі постанови для проведення профілактичних робіт з особовим складом ні від чого не відштовхуючись. По IC саме так і було зроблено.
Але ви відштовхнулись саме від скарги, не треба брехати, тому що Ви, зокрема, писали, що "я і так тільки лекцію запровадив, а не переатестацію, дякуйте". Тому Ваші слова можна напряму сприймати як обман, зокрема і адміністрації, яка буде це переглядати.
UPD: Напевно, певних людей у постанові також по ІС причини ви відзначили... Проте, краще я надам прямі свідчення того, що перевірка була зумовлена саме скаргою:
Будь ласка, не обманюйте адміністрацію, яка буде перевіряти цю скаргу.
Не може бути використано до гравця який не є працівником держ організації.
Чудова логіка, проте абсолютно може, тому що ці правила стосуються загальними відношеннями до держ. структур. ІС доказ має бути в ІС ситуації. Наприклад, "
1.18. Під час перевірки документів у гравця немає потреби уточнювати їх місцезнаходження" це правило стосується тільки гравців-держ. службовців? Також є вимоги до підозрюваних під час поліграфу. Підозрюваними також можуть бути тільки держ. службовці?
Людина, яка грає на РП проєкті, може якраз і має відігравати РП? Де відігровка боді-камери/відеорегистратора/прихованої камери? Немає? Так тоді й відео ООС.
Це ваше припущення, яке не відповідає дійсності.
Як скажете.
Узгоджуючи це з ваши колишнім лідером я зразу вказав на те що з сторони того хто написав скаргу теж є порушення. Але все ж вогонь працівники ЛСПД відкрили перші що і призвело до того що гравець збив працівника ЛСПД який стояв на дорозі.
Який гравець? Хто почав вогонь? Про що Ви кажете? Суть порушення цього правила полягає в тому, що ви видаляєте відповіді свої або редагуєте, як Вам заманеться. З цього свідчить те, що при розборі певних ситуацій будуть неповні версії тих ситуацій, а тільки ті, які залишили саме Ви.
У цьому разі була халатність з Вашого боку, коли прийняли скаргу, тому можна було Вас і в ІС за це притянути, проте Ви видалили своє повідомлення, чим порушили ІС. Відповідно і приховуєте докази своїх порушень.
До чого тут працівники ЛСПД/вогонь/узгоджування з лідером - не ясно..
"Притянуто за вуха", адміністрацію не обманював і не планував.
Нічого не притянуто. Якщо б адміністрація розбирала ІС процеси із цією скаргою та, зокрема, Вашою відповіддю, це вже вказувала на інформацію, яку Ви видозмінили, тобто "
підробили докази" Ваших помилок.
У разі, коли я вже подав скаргу на Вас за те, що ви прийняли ООС відкат та одразу почали за ним працювати, а попереднього повідомлення, як Ви це зробили немає, то це вже значить, що ви підробили докази того, коли саме "приймали" скаргу, як і автор скарги власне.
UPD: "Це не початок переписки. Він почався на багато раніше". Якщо б ви прочитали повністю текст, написаний мною, то побачили б, що я кажу саме за ситуацію, де ви розпалили конфлікт. Тому що ті обговорення, які були 12.05.2025-13.05.2025, не стосуються того, що замість коментарів з приводу моїх питань Ви почали знову казати про ситуацію, яку вже обговорили, унаслідок чого й розпалили ООС конфлікт.