- 6 Кві 2026
- 20
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 33831
- Ваш статичний ID
- 37434
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- _nofear4ever_ discord
- Суть скарги
- Я думаю це порушення правил графіті , вбив мене не по правилах, чого якшо він участвував в війні за графіті , він був не в машині кольору своєї фракці , візуально взагалі не зрозуміло з банди він чи не з банди , з якої банди? а также
5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 0:30
Я думаю це порушення правил графіті , вбив мене не по правилах, чого якшо він участвував в війні за графіті , він був не в машині кольору своєї фракці , візуально взагалі не зрозуміло з банди він чи не з банди , з якої банди? а также
5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.