Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kanye West

Шановний гравець
29 Гру 2024
50
Нікнейм гравця
Schadow Yakuza
Статичний ID гравця
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
zsigabot
Суть скарги
Пару днів тому в офісі сімей у чаті я помічав повідомлення від людей з сім'ї якудза по типу: "Як там твоя блондинка?" "Хай твоя блондинка зайде в теру". Ці речі здались для мене не те що дивними, а більше недоречними, оскільки я не розумів навіщо приписувати до гри мою дівчину з реального життя. Вчора під час переписки у діскорді з Schadow Yakuza він кинув мені мої особисті фотографії та фотографії моєї дівчини, що я вважаю є взагалі не адекватною поведінкою. На думку багатьох людей, мене, колишніх адміністраторів та деяких діскорд модераторів це можна трактувати як 8.1 ЗП:

8.1. Заборонено підштовхувати/маніпулювати/закликати/переслідувати гравців у реальному житті. Також забороняється злив фотографій, вимагання/випрошування/заклик до поширення оголених або інтимних фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, яка може завдати шкоди честі та гідності гравця/адміністратора, з метою забезпечення комфортної гри на UKRAINE GTA 5. | HardBan 31 днів / Permban / ЧСП.

А саме ось це - "Також забороняється злив фотографій".

Докази, що гравець кидав ці фотографії мені в приватні повідомлення прикріплю сюди, але з замазаними фото, тому прошу адміністрацію, яка розглядає цю скаргу написати мені в особисті повідомлення, щоб я надіслав їм в разі необхідності оригінали. Я думаю зрозуміло чому так, оскільки я не хочу поширювати це тут.

Також докази, що це діскорд Schadow Yakuza прикріплю тут, він прикріпляє його сам на офіційному форумі Ukraine Gta 5.

Також хочу зазначити, що фото які він кидав мені у приватні повідомлення не є прикріпленими у мене у діскорді, тобто гравець шукав їх через сторонні програми та на сторонніх сайтах.

Хочу підмітити, якщо про "Блондинку" говорила мені не тільки одна людина з сім'ї якудза а пару, це значить, що гравець крім цього ще й займається поширенням цих фотографій іншим людям.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
08.06.2026
.

James Gotti

Куратор
4 Лют 2026
93
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #30564 отримує покарання по причині:

8.1. Заборонено підштовхувати/маніпулювати/закликати/переслідувати гравців у реальному житті. Також забороняється злив фотографій, вимагання/випрошування/заклик до поширення оголених або інтимних фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, яка може завдати шкоди честі та гідності гравця/адміністратора, з метою забезпечення комфортної гри на UKRAINE GTA 5. | HardBan 31 днів / Permban / ЧСП.

Покарання: HardBan на 31 день.

Дякую за звернення! Бажаю приємної гри на Ukraine GTA 5.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі