- 11 Гру 2024
- 15
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: Mariia Gromova #3424
- Ваш нікнейм: Maks Morris
- Ваш статичний (незмінний) ID: #345
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ДС: prostomaks_.
- Суть скарги: Гравець з статичним айді #12416 був посаджений до вязниці з 4 рівнем рошуку а це приблизно 45хвилин після чого до LSPD Приїхала Пані Громова та побігла на гору я пішов занею вона спустилася на низ а я залишився на горі томущо я почав думати, що вона хоче випустити даного грався але за статею 5.11КК вихід під заставу не можливий.На відео видно як вона підіймається по сходах та побачивши мене різко зупеняється та уходить на низ потім я дивлюся на камеру де сидів затриманий та він пропадає я вирішив перевірити свої домисли та спустивя і побачив їх там вони танцювали та казали щоб я не ображався.
Прошу надати відео із сторони Марії щоб переконатися в тому що вона витягла людину з КПЗ багом через текстури.
надіюся адміністрація буде справедливою та не буде звертати увагу на прізвище порушниці) - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):Докази Докази
- Дата та таймкод порушення:12.05.25
- таймкод: 2:57 Марія піднялася на гору. 3:42 увязнений пропадає з камери. 4:23 спускаюся на перший поверх та застаю даних осіб. 7:17 гравець каже щоб я не ображався