- 25 Лис 2025
- 1
- Нікнейм гравця
- Khariton Baskov
- Статичний ID гравця
- 20916
- Ваш нікнейм
- Victoria Alvarez
- Ваш статичний ID
- 15440
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Tapochek444
- Суть скарги
- передача інформації ООС шляхом, немає відео фіксації порушення в поліцейського який мене затримав, думаю не реалізував права на адвоката тому що немає відео доказів, не придставився хто він.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- (25.11.2025) (1:12 не придставився + наручники без причини так як він не бачив проникнення на закриту територію.) (3:53-6:23 підозрюю що виклюку адвоката навіть не було так як адвокати в той час були присутні в мережі.)
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Khariton Baskov
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:20916
- Ваш нікнейм:Victoria Alvarez
- Ваш статичний (незмінний) ID:15440
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):Tapochek444
- Суть скарги: передача інформації ООС шляхом, немає відео фіксації порушення в поліцейського який мене затримав, думаю не реалізував права на адвоката тому що немає відео доказів, не придставився хто він.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тик
- Дата та таймкод порушення: (25.11.2025) (1:12 не придставився + наручники без причини так як він не бачив проникнення на закриту територію.) (3:53-6:23 підозрюю що виклюку адвоката навіть не було так як адвокати в той час були присутні в мережі.)