- 24 Лют 2025
- 278
- Нікнейм адміністратора
- Navarro
- Ваш статичний ID
- 14607
- Звʼязок з Вами
- resestmat
- Детальний опис скарги/ситуації
- У нас приймаються якісь індивідуальні скарги в приватних повідомленнях діскорду та телеграмі між адміністрацією і по цих "відкатах" видаються покарання, докази прикріпляю (наскільки мені відомо то скарги в особистих повідомленнях приймаються тільки важкі порушення правил (софт, продаж валюти і тд.) Тоді як простим гравцям потрібно заливати на форум, а друзям адміністрації скидують в приват і видають за це покарання. Ця ситуація підриває репутацію адміністрації та відношення гравців до гри на цьому сервері, багато покарань за видумані скарги виносяться кулуарно та без адекватної можливості оскарження.
Також хочу оскаржити кураторську догану (яку видають наскільки я знаю лідеру тільки), як мені пояснив куратор GOV та з відповідді ЗГА мені видали за якусь "провокацію" на твінк-персонажі(інша по факту особистість). І щоб цю догану зняти мені потрібно на іншій особистості відпрацювати якесь додаткове завдання куратора. Я не дуже розумію як це працює, скарги на форумі немає, я досі не розумію чи це ООС покарання чи ІС і як це розповсюджується на твінк-аккаунти, мовчу уже про якусь "провокацію" і в чому вона проявилась. Прошу розібратись, у мене відсутні догани за всю історію перебування в держ.структурах. Прошу і цю анулювати. А також розібратись чому адміністрація вплутує ІС персонажів до ООС покарань та наоборот.
- Яке покарання оскаржуєте
- кураторську догану не лідеру)
.