- 24 Лют 2025
- 278
- Нікнейм адміністратора
- Octavian
- Ваш статичний ID
- 14607
- Звʼязок з Вами
- resestmat
- Детальний опис скарги/ситуації
- мені куратор GOV передав що головний куратор State видав мені кураторську догану(я попробував на форумі пошукати що це таке і не дуже поняв що це, за що і на що впливає). Як мені пояснили ця догана за те що я "провокував" когось на твінк-аккаунті. Чесно кажучи я не дуже розумію як моя інша особистість може впливати на догани на іншому персонажі тому прошу цей момент або врегулювати, або пояснити. Більше того в причинах написано "провокування міжфракційних конфліктів", не дуже розумію цього визначення, якщо це покарання по ООС - то видайте ООС покарання, якщо ІС то ІС.
Тому прошу або розясніть де ознайомитись з "кураторськими доганами" або просто поясніть в чому саме проявилось моє "порушення"
- Посилання на докази
- https://ibb.co/JFMb1DmW
- Яке покарання оскаржуєте
- кураторську догану
мені куратор GOV передав що головний куратор State видав мені кураторську догану(я попробував на форумі пошукати що це таке і не дуже поняв що це, за що і на що впливає). Як мені пояснили ця догана за те що я "провокував" когось на твінк-аккаунті. Чесно кажучи я не дуже розумію як моя інша особистість може впливати на догани на іншому персонажі тому прошу цей момент або врегулювати, або пояснити. Більше того в причинах написано "провокування міжфракційних конфліктів", не дуже розумію цього визначення, якщо це покарання по ООС - то видайте ООС покарання, якщо ІС то ІС.
Тому прошу або розясніть де ознайомитись з "кураторськими доганами" або просто поясніть в чому саме проявилось моє "порушення"