- 15 Кві 2025
- 9
- Нікнейм адміністратора
- Octavian Augustus
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- Telegram @tymur1704
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго вечора! Хочу оскаржити рішення адміністратора Octavian Augustus , стосовно видачі мені Warn.
Пояснення: я Tymur Shamrai #16429 зі своїми колегами #16486 #23175, хотіли відіграти рп процес (наліт на поліцейській відділок і на працівників держ.орг). Я вважаю, що це є РП процес бо таке і справді може статися в реальному житті. Рішення адміністратора
Octavian Augustus є хибним. Якщо я вже і вбив поліцейського і зробив злочин, то по рп процесу мене мають посадити то вʼязниці, а не видавати мені Warn (з того що я знаю в реальному житті саджають то вʼязниці а не видають Warn). З моєї сторони не було зробленого нічого такого щоб получити 2 Warn.
Я требую, зняття Warn або помʼякшення вироку!!!
Дякую за увагу!
Чекаю на відповідь
- Посилання на докази
- [URL='https://youtube.com/shorts/iLiMf-ClzO4?si=JqSC5uPIqajeW_bj']Доказ[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Warn
Доброго вечора! Хочу оскаржити рішення адміністратора Octavian Augustus , стосовно видачі мені Warn.
Пояснення: я Tymur Shamrai #16429 зі своїми колегами #16486 #23175, хотіли відіграти рп процес (наліт на поліцейській відділок і на працівників держ.орг). Я вважаю, що це є РП процес бо таке і справді може статися в реальному житті. Рішення адміністратора
Octavian Augustus є хибним. Якщо я вже і вбив поліцейського і зробив злочин, то по рп процесу мене мають посадити то вʼязниці, а не видавати мені Warn (з того що я знаю в реальному житті саджають то вʼязниці а не видають Warn). З моєї сторони не було зробленого нічого такого щоб получити 2 Warn.
Дякую за увагу!
Чекаю на відповідь
Дякую за увагу!
Чекаю на відповідь