Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 2 Warn і 5 днів бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

x.kr1eeer.x

Козак
15 Кві 2025
9
Нікнейм адміністратора
Octavian Augustus
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
Telegram @tymur1704
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго вечора! Хочу оскаржити рішення адміністратора Octavian Augustus , стосовно видачі мені Warn.

Пояснення: я Tymur Shamrai #16429 зі своїми колегами #16486 #23175, хотіли відіграти рп процес (наліт на поліцейській відділок і на працівників держ.орг). Я вважаю, що це є РП процес бо таке і справді може статися в реальному житті. Рішення адміністратора

Octavian Augustus є хибним. Якщо я вже і вбив поліцейського і зробив злочин, то по рп процесу мене мають посадити то вʼязниці, а не видавати мені Warn (з того що я знаю в реальному житті саджають то вʼязниці а не видають Warn). З моєї сторони не було зробленого нічого такого щоб получити 2 Warn.
Я требую, зняття Warn або помʼякшення вироку!!!

Дякую за увагу!

Чекаю на відповідь
Посилання на докази
[URL='https://youtube.com/shorts/iLiMf-ClzO4?si=JqSC5uPIqajeW_bj']Доказ[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Warn
Доброго вечора! Хочу оскаржити рішення адміністратора Octavian Augustus , стосовно видачі мені Warn.

Пояснення: я Tymur Shamrai #16429 зі своїми колегами #16486 #23175, хотіли відіграти рп процес (наліт на поліцейській відділок і на працівників держ.орг). Я вважаю, що це є РП процес бо таке і справді може статися в реальному житті. Рішення адміністратора

Octavian Augustus є хибним. Якщо я вже і вбив поліцейського і зробив злочин, то по рп процесу мене мають посадити то вʼязниці, а не видавати мені Warn (з того що я знаю в реальному житті саджають то вʼязниці а не видають Warn). З моєї сторони не було зробленого нічого такого щоб получити 2 Warn.
Я требую, зняття Warn або помʼякшення вироку!!!

Дякую за увагу!

Чекаю на відповідь

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Адміністратор видав покарання вірно, для того щоб можна було пушити будівлю LSPD є окремі правила з якими ви можете ознайомитись на нашому форумі - *посилання*

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі