Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 141 | nRP-Коп та Образа #10256

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vlad Kusok

Козак
23 Січ 2025
5
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Sqeryk (Не можу написати його фамілію бо ставляться зірочки там на відео видно буде з ліва в низу коли він мене затримав)
  2. Статичний ID гравця, котрий порушив правила: 10256
  3. Ваш нікнейм: Vlad Kusok
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 6022
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): kus0kk (Discord) @kus0kk (Tg)
  6. Суть скарги: Я приїхав на авто ринок зупинився до мене підійшов співробітник BCSD (Поняв по його бронижилету) сказав мені в грубій формі війшов з авто я запитав причину він мені сказав стаття 14 стім (вигадав) після чого він заламав мені руку і повів за собою без відігровки потім він назвав мене суті*ьором а мою дівчину яка на той момент сиділа в машині назвав ш*юх0ю
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/Tdsi8jxL-qg
  8. Дата та таймкод порушення: 24.03.2025 (тайм коду не потрібно там відео до 1хв і всі його порушення видно)

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравця зі статичним айді 10256 було звільнено з організації BCSD та видано покарання за порушення правил державних організацій, а саме:

3.13 Заборонено першими ображати, провокувати, використовувати принизливі анімації, а також грубо висловлюватися у присутності/на затриманого або сторонніх громадян. | WARN.
1.42. Заборонено навмисне зловживання функціоналом державних структур із порушенням RP логіки. | Ban 5 днів.
Також гравець зі статичним айді 10256 порушив правила серверу:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 90 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі