Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 123 | Дм,дб,без відігровки рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vasia Kalinval

Новий гравець
31 Січ 2025
5
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:не відізначався
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:9323,14511
  3. Ваш нікнейм:Vasia Trubochist
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:10916
  5. Суть скарги:2 невідомі людини не по дрес коду заламали мене та посадили до зеленого лансера не представилися та не показали бейжик на рівні очей мені вдлося втекти від цих незнайомих бандитів але один з них почав стріляти в спину а інший біг за мною потім другий сів за кермо зеленого лансера та намагайся мене збити щоб мене зловити(для таких випадків є тайзер)потім він мене все таки збив а інший надів наручники, прошу покарати їх по максимум
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/z6oykIt1Q7c?feature=shared
  7. Дата та таймкод порушення:16.10.2025

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Ваша відеофіксація є неповоною, а саме не видно за що та як вас затримували з самого початку. Але на відеофіксації чітко видно, що данні співробітники організації FIB порушили правила державних орг, а саме:

Гравець зі статичним айді 14511:

1.9. Заборонено використання позафракційних бронежилетів.| Demorgan - 20 хвилин

Гравець зі статичним айді 9323:

4.4. Використання особистого транспорту у службових цілях дозволяється лише після його затвердження керівництвом фракції. Demorgan 120 хвилин (Наступного разу Warn.)
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 90 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі