Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Soulful_Person

Новий гравець
28 Тра 2026
4
Нікнейм гравця
група осіб, нікнейми невідомі
Статичний ID гравця
#11943,#11951,#20269
Ваш нікнейм
Soulful Person
Ваш статичний ID
41219
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Діскорд: soulfulperson
Суть скарги
Їду собі по місту, нікого не чіпаю, проїзжаю мимо трьох осіб які знаходяться в машині та їхали мені на зустріч, я ж їду собі по справам як і їхав, бачив що вони різко затормозили, а я собі їду далі, не було ніякого ні Рп відігровки, ні "прохання зупинитися", нічого. Бачу їдуть за мною, ну я собі їду далі, звідки я знаю куди вони їдуть, потім чую стріляють по мені з машини, без всякої причини, і так стріляли поки не попали в колесо і я не врізався, і вони просто уїхали назад. Однозначне DM. Прошу розглянути скаргу.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
23.06.2026 початок з 0:17
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
  2. #11943,#11951,#20269
  3. Soulful Person
  5. soulfulperson
  6. Їду собі по місту, нікого не чіпаю, проїзжаю мимо трьох осіб які знаходяться в машині та їхали мені на зустріч, я ж їду собі по справам як і їхав, бачив що вони різко затормозили, а я собі їду далі, не було ніякого ні Рп відігровки, ні "прохання зупинитися", нічого. Бачу їдуть за мною, ну я собі їду далі, звідки я знаю куди вони їдуть, потім чую стріляють по мені з машини, без всякої причини, і так стріляли поки не попали в колесо і я не врізався, і вони просто уїхали назад. Однозначне DM. Прошу розглянути скаргу.

7. Є відео. https://youtu.be/giJsu-6uldA?si=v7q0Pur1VzA5bXfo
  8. 23.06.2026 початок з 0:17

Угорі