Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryan Bennet

Козак
15 Січ 2026
37
Нікнейм гравця
.
Статичний ID гравця
.
Ваш нікнейм
Ryan Bennet
Ваш статичний ID
6738
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ryanrory (ds)
Суть скарги
Учора я подав скаргу до ГП на працівника BCSD. Спочатку виникли технічні проблеми з її подачею через Discord-бота. Я намагався подати скаргу приблизно 7–10 разів, однак вона не надходила.

Згодом ми з'ясували причину: моя початкова скарга була детально розписана та містила занадто велику кількість символів, через що Google-форма не передавала її до Discord-бота. Мені довелося скоротити текст, після чого приблизно о 21:00, разом із представником ГП, скаргу вдалося успішно подати.
Скарга була прийнята ботом, після чого прокуратура взяла її на розгляд та почала оформлювати кримінальну справу щодо працівника BCSD. Мені повідомили, що зі скаргою все добре.

Проте сьогодні о 13:42 мені повідомили, що скарга нібито була неправильно оформлена та її відхилили. При цьому мені пояснили, що повторно подати її вже неможливо, оскільки з моменту ситуації минуло понад 24 години.
Саме це викликає в мене питання. Скарга була подана та прийнята вчасно, а проблема виникла вже після її прийняття та початку розгляду. Наскільки я розумію, якщо під час оформлення кримінальної справи були допущені помилки або виникли питання щодо змісту скарги, це не повинно означати, що я повністю втрачаю можливість захистити свої права.

Зі свого боку я вважаю, що виконав усі вимоги щодо правильного оформлення заяви, а саме:

1. Ваше ім’я та прізвище: я коректно вказав своє ім’я та прізвище.
  2. Контактні дані: я зазначив свій Discord для можливості зв’язку зі мною.
  3. Суть звернення: я детально описав усі обставини та суть скарги. Проте через технічні обмеження бота текст довелося скоротити, оскільки початковий варіант скарги містив понад 2000 символів.
  4. Особи, щодо яких подається звернення: усю інформацію про працівника BCSD я зазначив відповідно до того, як він представився, а також вказав номер жетона, який був на ньому.
  5. Докази: я зазначив, що за необхідності можу надати докази. Також вважаю важливим зазначити, що у самого офіцера має бути відеозапис із боді-камери, який може підтвердити обставини ситуації.
Таким чином, зі свого боку я надав усю необхідну інформацію та вважаю, що моя скарга була оформлена правильно відповідно до встановлених вимог.

Зі своєї сторони я зробив усе можливе для своєчасної подачі скарги. У Google-формі також немає чіткого шаблону чи інструкції щодо того, як саме необхідно описувати ситуацію. Через технічні обмеження мені довелося максимально скоротити текст, та силку на докази через те що не допускав самий бот, однак я зазначив, що готовий надати всі необхідні докази та додаткову інформацію.

Окрім цього, у самого працівника BCSD є повний запис із боді-камери, на яку була зафіксована вся ситуація.
У результаті через дії або халатність працівника BCSD я зазнав збитків приблизно на 600 000. Зараз же виходить ситуація, коли працівник може уникнути будь-якої відповідальності лише через те, що після своєчасного прийняття скарги минуло понад 24 години.

Прошу допомогти розібратися в цій ситуації та переглянути рішення щодо відхилення моєї скарги. Вважаю, що термін подачі скарги був дотриманий, оскільки вона була успішно подана та прийнята вчасно, а подальші проблеми виникли вже на етапі її оформлення та розгляду.

Прошу знайти справедливе рішення та не допустити ситуації, за якої людина фактично позбавляється можливості захистити свої права через помилки або недоліки, що виникли вже після прийняття скарги.
Доказ порушення з боку іншого гравця
.
Дата та таймкод порушення
07.09.26
.

8 Лис 2025
216
Вітаю.

Ви можете подати скаргу до суду на прокурора який відмовив у скарзі, для видачі
ООС-покарання недостатньо доказів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі