Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 1154 / Зловживання службовим становищем + NRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алік Петровський

Сколько раз видишь русского - столько раз его убей
2 Лют 2025
267
Нікнейм гравця
2119
Статичний ID гравця
2119
Ваш нікнейм
Alik Petrovskiy
Ваш статичний ID
13430
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
k1e8w
Суть скарги
І так.
Проводжу процесуальні дії з співробітником LSPD. Приїжджає ГП, у супроводі з верховним суддею. Останній не маючи підстав знаходитись під час проведення процесуальних дій почав казати, що він має право тут знаходитись, звісно назвати норму закону він не зміг. Після чого я відкрив судовий кодекс, як сказав мені 2119 він тут діє згідно судового кодексу та прочитав судді його повноваження, прикріплю їх і вам:
Стаття 15. Повноваження Верховного суду
Верховний суд:

1. переглядає рішення Апеляційного суду;
  2. дає офіційне тлумачення норм Судового кодексу;
  3. видає постанови;
  4. видає накази;
  5. здійснює дисциплінарний нагляд за суддями.
Я вже відкрито починаю доказувати судді, що його участь у процесуальних діях нічим не передбачена та заборонена, повноважень в нього немає, на що останній просто відмовлявся виходити та казав, що вивести його не можуть, оскільки він недоторканна особа.
Розуміючи, що недоторканність знімається тільки через верховний суд, а головний верховний суддя наразі тільки він, він зловживає своїм службовим становищем, оскільки він може робити, що хоче.
Та і взагалі, де ви бачили в житті, якщо ми беремо це як РП складову, щоб суддя стояв в ІТТ біля затриманого, наглядав за реалізацією його прав, це ж бред повний та НонРП.
Короче, шо ми маємо - головний верховний суддя, який просто зловживає недоторканністю, яку не можна ніяк зняти йому, вчиняє нонрп дії(знаходження в ІТТ будучи суддею це вже нонрп).
Я розумію, що це ІС момент типу, але коли йому по ІС нічого тупо не можна зробити, навіть ГП сказав, що він не може йому нічого зробити, або заборонити, що робити в даній ситуації? Скарга в прокуратуру впаде в пил, бо йому ніхто нічого не зробить.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Тайм коди (бажано фулл дивитись):
00:40 - каже має право тут знаходитись
03:15 - зачитую йому його повноваження, але той каже що він здійснює щось незрозуміле.
07:20 - знову каже, що може тут знаходитись.
12:48 - суддя каже, що його навіть прокурор не вижене.
13:00 - ГП каже, що він нічого не може зробити з цим.
13:15 каже, що здійсню нагляд за реалізацію прав.
Дата та таймкод порушення
07.09.2026
!

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
469
Вітаю, шановний гравцю!

Скаргу передано куратору GOV для детального розгляду ситуації.
Звертаю вашу увагу, що надання відповіді може зайняти додатковий час виключно у зв’язку з необхідністю детально розібрати ситуацію та перевірити надані докази.

Очікуйте на подальшу відповідь від куратора GOV.

Алік Петровський

2 Лют 2025
267
Якщо треба буде від самого початку до кінця, то скажете, або краще показати це в ДС, там 40 хвилин фрапс

Останнє редагування:

Алік Петровський

2 Лют 2025
267
Я вибачаюсь, я випадково видалив відео, коли чистив канал від старих відосів, я закину відео 40 хв, де буде та ситуація повна
https://youtu.be/Jgwo9U5UgDA початок ситуації, а саме вчинення правопорушення, до речі на відео ви можете теж бачити, ще одного недоторканного GOV, який мене таранить #6598.
https://youtu.be/RVxlpecpAMA - продовження (40 хв)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі