Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 1118 | образив гравців 32926 46487

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladyslav69

Новий гравець
12 Січ 2026
5
Нікнейм гравця
Kiril_Svets
Статичний ID гравця
15512
Ваш нікнейм
Vladik Mosby
Ваш статичний ID
32926
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
vladek0536
Суть скарги
Суть скарги:

Зі сторони іншого гравця справді було допущено порушення правил, а саме DM. Я не заперечую цей факт.

Однак хочу звернути увагу на дії працівника ФІБ. Під час ситуації працівник не надав першої законної вимоги щодо того, щоб інший гравець зняв зброю зі спини, а одразу продовжив розвиток ситуації.

Також працівник ФІБ під час ситуації ображав інших гравців. На мою думку, навіть якщо інший гравець порушив правила та допустив DM, це не звільняє працівника державної організації від виконання своїх службових обов’язків та дотримання правил поведінки.

Тому прошу адміністрацію розглянути ситуацію з обох сторін: порушення DM іншим гравцем, а також дії працівника ФІБ, зокрема ненадання першої законної вимоги та образи інших гравців.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
2:30 4:31 26.08.2026
Суть скарги:

Зі сторони іншого гравця справді було допущено порушення правил, а саме DM. Я не заперечую цей факт.

Однак хочу звернути увагу на дії працівника ФІБ. Під час ситуації працівник не надав першої законної вимоги щодо того, щоб інший гравець зняв зброю зі спини, а одразу продовжив розвиток ситуації.

Також працівник ФІБ під час ситуації ображав інших гравців. На мою думку, навіть якщо інший гравець порушив правила та допустив DM, це не звільняє працівника державної організації від виконання своїх службових обов’язків та дотримання правил поведінки.

Тому прошу адміністрацію розглянути ситуацію з обох сторін: порушення DM іншим гравцем, а також дії працівника ФІБ, зокрема ненадання першої законної вимоги та образи інших гравців.

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
470

Вітаю, шановний гравцю!
Скарга не підлягає розгляду, подана від третього лиця.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі