Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 1106 | Оскарження покарання // 27321

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Negative_DiaZz

Ало Движ мен? Да-да Я)
30 Кві 2026
47
Нікнейм гравця
я не знаю
Статичний ID гравця
27321
Ваш нікнейм
Raffaello Groza
Ваш статичний ID
40096
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
makx0n (ds)
Суть скарги
Оскарження
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
25.08.26
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 27321
  3. Ваш нікнейм: Raffaello Groza
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): makx0n
  6. Суть скарги: чувак не залил фул ситуацию, админ который одобрил жб - Тутка , eму не показалось что жб с видео которая залитая не правильно и не полная ситуация которая произошла на моменте утром не писал откат к сожалению думал что записал, но откат там не полный пусть заливает новую жб с откатом на более 5 минут с начала ситуации там где он нарушал на мусорской машине, мут снимать не прошу просто подгорел за то что школьники которые не знают простых правил: сдавать назад с пересечением или движением по двойной сплошной линии разметки (пункт 1.3 ПДД Украины) запрещено, так как это приравнивается к выезду на встречную полосу и нарушению требований дорожной разметки. а так же Даже в юрисдикциях США, где двойную желтую линию разрешено пересекать для поворота во двор или прилегающую территорию, движение задним ходом через неё для таких маневров незаконно и небезопасно.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=uXd33cELpKk
  8. Дата та таймкод порушення:
    P.S. Откат закинул его так как своего нету, спасибо за внимание!

Kaia Swarovski

Куратор
14 Гру 2024
222
Вітаю, шановний гравцю!

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Якщо ви не згідні з покаранням, яке ви отримали по скарзі , напиішіть скаргу на адміністратора який її розглядав тут.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі