- 15 Сер 2026
- 2
- Нікнейм гравця
- Dima Kuzmuk
- Статичний ID гравця
- 5754
- Ваш нікнейм
- Zezo_voker
- Ваш статичний ID
- 45620
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- boqechka
- Суть скарги
- Поліцейський не виконує своїх обов'язків за правилами РП, о 19:10:40+- сказав, що викликав адвоката, при цьому навіть не діставав телефон.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- о 19:10:40+- сказав, що викликав адвоката о 19:12:40+- сказав що прошло 3 хвилини.
Поліцейський не виконує своїх обов'язків за правилами РП, о 19:10:40+- сказав, що викликав адвоката, при цьому навіть не діставав телефон.
О 19:12 вже сказав, що минуло 3 хвилини і адвокат йому не відповів.
Так само вся ситуація почалася через те, що я заступився за людину яку намагалися вбити троє з банди.
Поліцейський вирішив раз я один то варто убити мене, а на них заплющити очі.
При діалозі в ділянці, з'ясувалося, що вони йому допомагали, і з цієї причини він вирішив їх не чіпати, і став вигороджувати.
Також є відкат даних слів.
Сказав, що дасть мені 3 статті, за підсумками дав одну і 5 зірок.
Повне не виконання РП правил.
Також на відкаті видно, що поліцейський не зачитав жодних правил іншому затриманому і дав йому не справедливу статтю.
www.youtube.com
О 19:12 вже сказав, що минуло 3 хвилини і адвокат йому не відповів.
Так само вся ситуація почалася через те, що я заступився за людину яку намагалися вбити троє з банди.
Поліцейський вирішив раз я один то варто убити мене, а на них заплющити очі.
При діалозі в ділянці, з'ясувалося, що вони йому допомагали, і з цієї причини він вирішив їх не чіпати, і став вигороджувати.
Також є відкат даних слів.
Сказав, що дасть мені 3 статті, за підсумками дав одну і 5 зірок.
Повне не виконання РП правил.
Також на відкаті видно, що поліцейський не зачитав жодних правил іншому затриманому і дав йому не справедливу статтю.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.