Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 1077 | NON RP COP + DM + GZ (уход зз)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lockdog

Новий гравець
31 Лип 2026
2
Нікнейм гравця
маю лише ID:335
Статичний ID гравця
15597
Ваш нікнейм
Perito Lockdog
Ваш статичний ID
45165
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds: upstaff
Суть скарги
НОН РП гос + ДМ + Уход в зз
Ми їхали за автівкою товариша коли гос працівник просто відкрив вогонь по товаришу у якого небуло навіть броніка на ньому не те щоб зброї, після чого втік в зз , далі автомобіль знищили в тотал навмисно коли я навіть не їхав нікуди і коли я виходив з авто він просто вбив мене... Я би дуже хтів отримати від госніка компенсацію за тех обслуговування авто... підозрюю він свідомо знищив мені авто щоб зробити підлість.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
08,08,2026 21:56
Ми їхали за автівкою товариша коли гос працівник просто відкрив вогонь по товаришу у якого небуло навіть броніка на ньому не те щоб зброї, після чого втік в зз , далі автомобіль знищили в тотал навмисно коли я навіть не їхав нікуди і коли я виходив з авто він просто вбив мене... Я би дуже хтів отримати від госніка компенсацію за тех обслуговування авто... підозрюю він свідомо знищив мені авто щоб зробити підлість.

Kaia Swarovski

Куратор
14 Гру 2024
227
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#15597 отримує покарання у вигляді:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | WARN .

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі