Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 1073 | Масові порушення від 19686

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kirill Peretti

Мл.Адміністратор
11 Вер 2025
24
Нікнейм гравця
Denis Dragon
Статичний ID гравця
19686
Ваш нікнейм
Kirill Greatness
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
@kirill_begun
Суть скарги
-
Доказ порушення з боку іншого гравця
-
Дата та таймкод порушення
03.08.2026
Віз угонку,зупиняє мене цей персонаж я в муті нічого робити не можу,і гра забагалась шо навіть не міг показувати пальцем так чи ні.Він перевіряє угонку на взлом в решті чого йому випадає невдало( тобто те шо авто викрадене він того не доказав.Під час мого затримання використав те що я не міг говорити і взаємодіяти з ним і відігрувати рп-процес не міг надати ані адвоката взагалі нічого.Під час обшуків людина вилучила спорт-інвентар ну то вже таке.Я мав дійсну ліцензію на зброю я не користувався зброєю та не стріляв по поліцейським,тобто в нього не було причин її у мене забирати,але він її забрав.
00:00-02:00 везу угонку і зупиняюсь на вимогу
02:37 - 03.08звертається людина і типу зупиняє мене за цими статтями
Стаття 57. Подвійна суцільна лінія розмітки
Подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки перетинати забороняється.
Якщо одна лінія є переривчастою, а інша суцільною, перетин дозволяється лише зі сторони переривчастої лінії. Де це було коли він їхав він то напевно бачив і в нього є фікса на це?
Стаття 25. Право на зупинку транспортного засобу
Уповноважений співробітник правоохоронного органу має право здійснити зупинку транспортного засобу за наявності обґрунтованих підстав вважати, що водій або пасажири порушили законодавство Штату San Andreas.

Питання де шо порушив і які підстави?
03:10-03:30 знімаю маску то вдається говорити не можу взагалі і гра трошки зависала ТАВ і G не працбвало необхідно було робити релог(
3:47-4:13 випадково не спеціально вдарив людину я не міг крім того що сісти нічого робити
4:25 затримує відбирає біти
4:50 говорить по суті сам з собою я говорити не можу адміна він не викликав щоб мені надали можливість говорити під час Процесуалки
7:12 написав репорт чи можете мене розмутити для процесуалки
7:32 відігрує рп в свою користь
8:05-8:17 друг мій пяний в дискорді починає маячню нести(
9 хвилина людина питається 3 рази чи бажаю я користатися парвами адвоката коли я в муті
Видає мені статті КК при затриманні
7.1. Співучастю у злочині визнається умисна спільна участь двох або більше осіб у вчиненні умисного злочину. А де другий я був лицше один
12.4. При заподіянні шкоди у стані необхідної оборони не повинні бути порушені межі необхідної оборони (умисні дії, які явно не відповідають характеру та небезпеці посягання
).
Затримання особи, яка вчинила злочин

Мого мікрофону на фоні немає тому зол я нічого не говорив я був у муті
Другий відкат саме тоді коли він вже все провів почав садити і безпідставно вилучив ліцензію на зброю людина навіть не знає коли треба її вилучати прошу звернути увагу.
Прошу винести покарання данній особі у вигляді

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.

Також від нього було відігравання рп в скою користь.Зауважу що необхідно видати більш суворіше покарання тому що людина не розуміє та нехоче розуміти що не треба порушувати.

відкат 1
відкат 2

8 Лис 2025
216
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Порушень не виявлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі