- 23 Лют 2025
- 49
- Нікнейм гравця
- FIB CID Tigr
- Статичний ID гравця
- 19211
- Ваш нікнейм
- Ihor Fedot
- Ваш статичний ID
- 14457
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- fedot7777
- Суть скарги
- Я прибув до будівлі FIB після того, як мій знайомий повідомив мені в RP-повідомленнях, що, на його думку, співробітники FIB безпідставно його затримали. Я не заїжджав на територію FIB, а зупинився біля огорожі з наміром з'ясувати причину затримання та поспілкуватися зі співробітниками.
Однак замість конструктивного діалогу співробітник FIB розпочав процесуальні дії вже стосовно мене та здійснив моє затримання.
Вважаю, що під час виконання службових обов'язків співробітник допустив такі порушення:
1. Порушення п. 1.47 ПДО.
Співробітник здійснив моє затримання менш ніж за 45 хвилин до рестарту сервера, попри пряму заборону проводити затримання у цей проміжок часу.
2. Порушення п. 1.41 ПДО.
Співробітник безпідставно використав державний функціонал, видавши мені 5 рівень розшуку за ст. 12.5 КК, хоча зазначена стаття передбачає 3 рівень розшуку. Будь-яких законних підстав для збільшення рівня розшуку мені не було повідомлено, що свідчить про неправомірне використання службового функціоналу.
На мою думку, дії співробітника свідчать про неналежне виконання службових обов'язків та створюють враження використання службових повноважень не для забезпечення правопорядку, а всупереч їх призначенню.
Прошу адміністрацію перевірити повний відеозапис з боді-камери співробітника FIB, надати правову оцінку його діям та, у разі підтвердження зазначених порушень, притягнути його до дисциплінарної відповідальності.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Тайм-код: 09:15
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
https://www.youtube.com/watch?v=UhA9NdPuy7s - Тайм-код: 01:45
- Дата та таймкод порушення
- 05,08,26 04:30
Порушення п. 1.47 ПДО