Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 1066 | копи порушники 1966+12941

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dinis Kostenko

Козак
2 Лют 2026
46
Нікнейм гравця
Незнаюмець
Статичний ID гравця
1966+12941
Ваш нікнейм
Mikey Longer
Ваш статичний ID
38637
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
den4ik3502(Дс)
Суть скарги
покарати
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
все розписано в описі
1966 час 4:30 побачив в мене в руках зброю у відкритому вигляді та почав по мені стриляти я пробував відбиватись але в мене нічого не вийшло (хотя він не бачив щоб я стриляв з неї і відкрив по мені вогонь) добив мене кулаком придставив мені якийсь житончик (коли повинен бути бейдж) інкриміював мені 2.8кк а саме напад на держ службовця але він не бачив коли я зарізав його колегу (МГ інформація) людинка вже лежала на полу получається а також толком не озвучив мені мої права
12941
+час 7:05 в іс діалог говорить зафрізило і про Діскорд
+час 10:20 нестерильно надав медичну допомогу
+час 14:25 і далі не дивиться на час говорить время МГ
+17:10 при першому требуванню громадянина не придставився і бейджика на штанах видно не було +23:05 порушення +32:30+32:45(Відмовлено представитись)
+17:30 якво видно треба переатистація
+20:00 говорить про час і не дивиться
+23:15 не провірив документи узнав мою лічность а також не перевірив ліц на зброю інкриміював 2.8 але по боді камерах офіцера цього видно не було (МГ) + 4.13 зброя в відкритому вигляді без ліц
+24:30 правами медика скористатись не дав
+25:51 не бачивши мого посвідчення вводить дані в планшет
+26:45 без кодексу просто цифри видав розшук
+27:18 представиться було відмовлено і образи+32:30!!
+31:20 говорить що кодекси різні (переатестація)
+33:05 говорить брав паспорт але цього не робив
+35:10 образи неоднократно
+36:40 образи і плює в мене через рішотку

перепровірився в лікарні https://youtu.be/2vgmpXn0sOEк
час 4.15 наразі було виялено пулю яку дістали з руки після перестрілки і виявлення інфекції в крові було не виявлено

Останнє редагування:

Kaia Swarovski

Куратор
14 Гру 2024
222
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#38637 отримує покарання у вигляді:
5.6. "SK" - Spawn Kill - стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди, вбивство на місці появи/базування певної групи осіб, людини чи організації. | WARN.
5.23. Не допускається упереджене перетягування RP у свою користь. | Demorgan 30.

#12941 отримує покарання у вигляді:
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15 хвилин.
1.3. ПДО. Співробітник державних структур, котрий починає комунікацію з цивільною особою або проводить будь-які процесуальні дії, повинен представитись згідно процесуального кодексу, назвавши своє Прізвище Звання та структуру, до якої належить. | Догана.
1.54. ПДО. Представник державної структури зобовʼязаний на вимогу громадянина показати службове посвідчення або жетон | Demorgan 60 хвилин.
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | WARN.
5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 180 хвилин.
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 90 хвилин.

#29978 отримує покарання у вигляді:
5.8. "TK" - Team Kill - навмисне заподіювати шкоду, вбивство гравців/союзників, які знаходяться з вами в одній організації/сім'ї. | Demorgan 60 хвилин.

#9979 отримує покарання у вигляді:
5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 180 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі