Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 1062, 1485 | DM на зльоті. Не справедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Blood Moon

Козак
25 Гру 2024
24
  1. Нікнейм адміністратора: Куратор крйму Garing
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Blood Moon #2788
  3. Суть скарги: Я не розумію, по моїй скарзі тільки одна людина понесла покарання. Він #1062 всіх задмив на зльоті його коріш #1485 хату забрав і благополучно продав, заробив гроші. Давайте тоді і я так само робитиму. Злетить шось, я всіх затулю, приїде мій корєш, забере хату, продасть і потім ми гроші поділимо потім. + В правилах написано що бан ВІД 3 днів, а не варн. він через 2 хв його зніме, це якийсь блат для Морісів чи шо?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/1062-1485-dm-на-зльоті.3056/
  5. Дата видачі покарання: 11.02.25

• Вподобайка
Реакції: Nick

Blood Moon

Козак
25 Гру 2024
24
Якщо інший гравець залишиться безнаказаним то всі почнкть робити так
І видайте правильне покарання Бан від 3 днів згідно з пунктами
.8. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) під час зльоту, до зльоту та протягом 3 хвилин після зльоту. | Ban до 3 днів та конфіскація отриманого майна у разі порушення після зльоту.
1.9. Заборонено "MDM" (масовий DM, завдання шкоди / вбивство трьох та більше гравців). | Ban від 3 днів та конфіскація отриманого майна у разі порушення після зльоту.

• Вподобайка

Blood Moon

Козак
25 Гру 2024
24
Той відеодоказ це все що є, так я вбитий лежав і не видно було нічого, але чітко зрозуміло і чутно як 1062 говорить, що тримає дім для друга. Але суть навіть не в цьому. За порушення правил ловлі майна 1.8 і 1.9 не передбачено варн, який знімається за 2 хв. Так написано бан від 3 днів. З варном просто виходить, що він його зніме і на наступний день повторить дану ситуацію. Дякую

• Вподобайка

Blood Moon

Козак
25 Гру 2024
24
+ ще є постраждала людина, яка також робила тікет ( https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/1062-dm-на-зльоті.3055/ ) . Тому про який варн ми говорим

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Той відеодоказ це все що є, так я вбитий лежав і не видно було нічого, але чітко зрозуміло і чутно як 1062 говорить, що тримає дім для друга. Але суть навіть не в цьому. За порушення правил ловлі майна 1.8 і 1.9 не передбачено варн, який знімається за 2 хв. Так написано бан від 3 днів. З варном просто виходить, що він його зніме і на наступний день повторить дану ситуацію. Дякую
Я веду до того, що порушень з боку гравця, докази порушення якого я запросив вище - немає. Немає правила, котре забороняє просто приїхати і купити майно не залежно від умов.
Стосовно гравця, котрий вчинив MDM, відповідь ось: жмак.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі