Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 106 | LSPD | 248, 883, 11797, 2911 | рк, дм, тк, нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Egor Proshaev

Шановний гравець
14 Гру 2024
117
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 248, 883, 11797, 2911
  3. Ваш нікнейм: Egor Proshaev
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4747
  5. Суть скарги: Вітаю! трошки поясню ситуацію про яку всі вже гарно знають, працівники ЛСПД, під керівницітвом свого ''Лідера'' почали злістно порушувати правила серверу, сам лідер, знаючи, що за це йому нічого не буде, що в нього зв'язки з адміністрацією і що він тут головний, а всі інщі смертні, почав систематично дмити мене у відділку ЛСПД, навіть коли я приїхав на розмову, щоб обговорити ситуацію, яка призвела до того, що його співробітницю законно затримали, він вирішив вбити і її, і мене. Ситуація дуже довго тянулась і не могла вирішитись, вирішувалась в ІС, всі витрачали час, але нічого з цього не вийшло. Якщо б лідер, дійсно визнав свою провину і зрозумів, що він робив погані речі, він спробував би домовитись, оскільки йому всеодно, він вважає, що він правий і що попросить амінів і все буде добре, на мою думку він помиляється, це грубі порушення, які призвели до скандалу між двома фракціями, як керівник він показав свою стресостійкість, дисципліну, розум і вміння виходити з конфліктних ситуацій, разом зі своїм складом, людина ставе себе вище за інших, тому на мою думку, він не заслуговує на цю посаду. З приводу інших, я вважаю, що всі ці дії були скеровані лідером, та вони також заслуговують на звільнення, оскільки я за менші порушення правил отримував варн, прошу взяти це до у ваги. Далі в доказах. Також прошу передивитись скаргу #103, оскільки там мені було видано покарання за правило: 3.14 Співробітник державної організації може бути арештований/поміщений у КПЗ лише при виявленні порушення від старшого складу фракції обвинуваченого, або старших рангів Government (директорів департаменту тощо), або прокурора, який прийняв виклик на затримання. | Demorgan 90 хвилин. оскільки людина не була арештована, а просто затримана і відпущенна, до кпз її ніхто не переводив, дякую.
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Доказ 1
  7. Доказ 2
  8. Доказ 3
  9. Доказ 4
  10. Дата та таймкод порушення: 25.02.2025 (Доказ 1 - 4:00 Початок ситуації, дм від лідера, дм)(Доказ 2 - 1:20 нон рп перекаф, 1:47 - рк) (Доказ 3 - 1:30 нон рп перекаф 2:45 - Дм, нон рп від лідера)(Доказ 4 - 2:23 - дм, тк, нон рп від лідера).

Останнє редагування:

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, шановний гравець, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт

Ситуацію було вирішено та відповідь було надано у цій скарзі.

Переглянувши всі докази, які ви надали, виношу додаткові покарання:

Гравець зі статичним айді 11797 отримує покарання за порушення загальних правил сервера:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин

Гравець зі статичним айді 2911 отримує покарання за порушення загальних правил сервера:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі