Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 103 | Порушення правил серверу #4747

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tessa Maccalister

Sleepy Butterfly🦋
Лідер
5 Гру 2024
40
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Egor Proshaev
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #4747
Ваш нікнейм: Tessa Harrington
Ваш статичний (незмінний) ID: 883
Суть скарги:

Ситуація 1: Я з Шефом виконувала процесуальні дії. Після приїзду адвоката затриманий захотів конфіденційної бесіди з адвокатом. Я надала їм таку можливість та вийшла з Шефом із кабінету. Після цього даний гравець (4747) почав неадекватно ставитися до мене та вимагати, щоб мене вигнали, тим самим провокуючи працівників LSPD. За мене заступився Шеф, сказавши йому самому покинути приміщення LSPD. Після цього гравець (4747) затримав мого Шефа без РП-відігровок та неадекватно спілкувався.

Ситуація 2: Ми стояли біля будівлі LSPD, після чого наш працівник врізався в автівку, яка стояла без водія. Внаслідок цього автівка відлетіла в іншу машину, яка, у свою чергу, збила гравця (4747). Ми не знали, що це працівник державної організації, оскільки він був у масці та не представлявся. Одразу після того, як його збили, він відкрив вогонь по нашому колезі. Ми, не знаючи, хто це, відкрили вогонь у відповідь, щоб захистити нашого працівника.

Ситуація 3: Після багатьох порушень (РК, ДМ FD) працівник FIB (4747) викликав керівництво LSPD на діалог. Після приїзду працівника FIB склалася неприємна ситуація, оскільки замість діалогу працівник почав проводити процесуальні дії проти мене без вагомих на те IC-причин (працівника FIB було вбито, та він виконував дії РК — Revenge Kill). Відповідно, на адекватний діалог він не пішов.

Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):

Ситуація 1
Ситуація 2
Ситуація 3

Дата та таймкод порушення:
Ситація 1 - 0:25

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець зі статичний айді 4747 порушив правила сервера, а саме:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин.
3.14 Співробітник державної організації може бути арештований/поміщений у КПЗ лише при виявленні порушення від старшого складу фракції обвинуваченого, або старших рангів Government (директорів департаменту тощо), або прокурора, який прийняв виклик на затримання. | Demorgan 90 хвилин

1740609854253.png

Гравець зі статичним айді 11797 отримує покарання за порушешення правил серверу, а саме:

5.1.2. “NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації. | Demorgan 30 хвилин.
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 30 хвилин

1740609848931.png

Гравець зі статичним айді 248 порушив правила сервера,

5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | - 15 балів
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | - 10 балів
Керуючись правилами лідера, лідер отримує покарання згідно правил лідерів, а саме пунктів:
2.1.1. Грубе порушення правил сервера, яке зазвичай призводить до деморгану, для лідера фракції буде каратися зняттям 10 балів з лідера.
2.1.2. Грубе порушення правил сервера, за яке зазвичай передбачено бан, для лідера фракції буде каратися зняттям 15 балів з лідера.
3.1. Порушувати правила проекту, форуму та лідерів. | Догана
3.3. Будь-який прояв nonRP діяльності з боку фракції. | Попередження

1740609840039.png

Гравець зі статичним id 883 отримує покарання за порушення правил серверу, а саме:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин.
5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 120 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі