Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 1028 | 20916 | Зловживання функціоналом 1.43

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Been White

Козак
25 Гру 2025
6
Нікнейм гравця
незнайомець
Статичний ID гравця
20916
Ваш нікнейм
Been White
Ваш статичний ID
19491
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Discord: beenwhite
Суть скарги
Неадекватний співробітник ЛСПД затримує за порушення адміністративного кодекса ПІСЛЯ чого зловживає функціоналом і вилучай зброю з наявною ліцензією без ніякої загрози його особистому життю (1.43 ПДО)
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
13.07.2026 / 2:15
Після того як я розпочав лікування у бота в лікарні, до мене підходить людина у формі ЛСПД і вимагає від мене щоб я зняв маску. Я стою і очікую якесь пояснення цієї вимоги або хочаб представлення від людини яка перед мною стоїть але на томість співробітник просто продовжує давати мені законні вимоги. Дана особа не придставившись говорить мені передати йому паспорт (те що його жетон висить на поясі, я за нього дуже радий. Мені опускатись на коліна пред ним не потрібно щоб дізнатись хто це або хоча б як його звати) . Я свісно ж як адекватна людина яка не передає свій паспорт всім людям підряд ігнорую дане звернення після чого мене затримують і у зневажливому тоні на "ТИ" говорять що я буду за щось затриманий. Після того як це все трапляється дана особа починає проводити первинний обшук і не перевіривши чи у мене є ліцензія на зброю починає вилучати в мене моє дозволене і безпечне майно (зброю). (Я йому ніяк не погрожував, ліцензія на зброю дійсна, якоїсь прихованої загрози або ж небезпеки (як пише у процесуальному кодексі "розділ 6") вона йому не становила, отже ця зброя не може рахуватись небезпечною так як ні від мене ні від самої зброї йому ніякої загрози не було). І якою б не була законодавча база штату, правила сервера опубліковані ГА проекта повинні бути важливішими.

Загальні правила проекту - Правила державних організації - Основні положення - 1.43

Прошу розглянути мою скаргу, і приношу свої вибачення Адміністрації через відсутнісь мого голосу (Nvidia чомусь перемкнула мікрофон). Але навіть попри його відсутність усі порушення з боку співробітника чітко видно та добре зрозуміло.

Останнє редагування:

Seroga Di

Куратор
28 Гру 2025
34
Вітаю, шановний гравцю!

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Скарга не підлягає розгляду: Відсутність звукової дорожки з вашого боку, повна ситуація не зрозуміла.

Розглянуто. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі