Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №931 скарга на лідера лспд ну і в принципі на октавіана кста

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Нікнейм гравця
лідер лспд
Статичний ID гравця
на доказах
Ваш нікнейм
lucy bedroque
Ваш статичний ID
17275
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
э нище
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
на доказах
ну це очєнь смішна скарга ща буде
короче стою в строю, якась подруга каже зніми окуляри, я думаю шо тобі не стоїться мовчки в строю, підходить лідер лспд направляє на мене пуху і каже - знімай або застрел.ю. я думаю він шо хворий, невже на лідерів взагалі кого-попало ставлять зараз?

ну а ще короче я прийшла в лспд, кожень день кидала заявки на лекції ще там щось, але ніхто ніколи не відповідав, як в принципі і іншим гравцям, що видно по галочкам на запитах. окрім якогось харітона баскова, якому за 1 день провели всі екзамени і лекції тобто за сутки він став з 1 на 5 ранг. але як я поняла на наступний день відлетів варном. отакий офігєнний зараз лспд

1780000693597.png

1780000715039.png

ну а мене кстаті звільнили по ходу за те що не пройшла ПА, хоч я і намагалась аХАХАХАХ
вимагаю зняття лідера )) ну або октавіана. хоча це канєш навряд чи вийде(

korzhuk

Козак
9 Гру 2024
11
ну це очєнь смішна скарга ща буде
короче стою в строю, якась подруга каже зніми окуляри, я думаю шо тобі не стоїться мовчки в строю, підходить лідер лспд направляє на мене пуху і каже - знімай або застрел.ю. я думаю він шо хворий, невже на лідерів взагалі кого-попало ставлять зараз?

ну а ще короче я прийшла в лспд, кожень день кидала заявки на лекції ще там щось, але ніхто ніколи не відповідав, як в принципі і іншим гравцям, що видно по галочкам на запитах. окрім якогось харітона баскова, якому за 1 день провели всі екзамени і лекції тобто за сутки він став з 1 на 5 ранг. але як я поняла на наступний день відлетів варном. отакий офігєнний зараз лспд

Переглянути вкладення 12374
Переглянути вкладення 12375

ну а мене кстаті звільнили по ходу за те що не пройшла ПА, хоч я і намагалась аХАХАХАХ
вимагаю зняття лідера )) ну або октавіана. хоча це канєш навряд чи вийде(
мене він так само вбивав за люльку яка не заборонена етичкою, нажаль на той момент в мене не було відката так як я не думав що мені потрібно буде когось кафати на парковці або що Лідер може вичворяти таку хуйню, я також на нього написав скаргу за без підставне звільнення, лідер максимально неадекватно себе поводить.

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,948
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Щодо дій лідера LSPD під час строю: Поведінка лідера, яка зафіксована на Ваших доказах (погрози зброєю співробітнику через аксесуар), є абсолютно некомпетентною та порушує правила поведінки для лідера загальні правила серверу.

Щодо халатності у перевірці звітів та блатів: Інформація про ігнорування заявок інших гравців та підозріло швидке підвищення окремих осіб була перевірена за кадровим аудитом. Факти халатності з боку керівництва фракції підтвердилися.

Лідер LSPD отримує дві суворі догани за неадекватну поведінку, перевищення повноважень та халатне ставлення до роботи з особовим складом.

Що стосується Вашого прохання про зняття мене з посади - розгляд дій адміністрації не входить до компетенції цього розділу. Пропозиції або вимоги щодо зняття адміністратора Ви можете залишити у відповідному розділі «Скарги на адміністрацію».

Гарного дня та приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі