- 13 Гру 2024
- 9
- Нікнейм гравця
- -не знайомий з ним
- Статичний ID гравця
- 27624
- Ваш нікнейм
- Matteo_Aztecas
- Ваш статичний ID
- 3434
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- дс - aztecas7
- Суть скарги
- Ми були в патрулі проїжали перукарню №4 там побачили осіб зі зброєю ми залізли потім на криші думали що будуть стріляти і далі підїхав наш напарник запитати що відбувається на нього направили зброю потім ми почали стріляти
Я не знал про то что там биз вар идет. Согласно ПКБ:2.8 ПКБУчитывая что у них биз вар, они должны были дать погрозу, а не убивать. 4.1 ПКБ - использование парных анимаций когда брало на руки.Врховуючи, що у них виявилось що проходить бізвар то ПКБ 3.3. Мотузка.Учитывая что меня связали, я вважаюсь як викрадений:1.2. Заборонено грабувати чи викрадати без вогнепальної зброї. Вона повинна бути в руках та наставлена на мене. 1.13. Заборонено пограбування та викрадення в місті.1.9. Убили без причины.Враховуючи кількість порушень та те, що в кінцевому результаті мене побрили на стрижку за 500к - бритва була також здійснена та повинна вважатися як NRP дія, а також 1.6. Правил Банд. Заборонено використовувати тример для стрижки на гравцях без належної ІС причини.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- -
- Дата та таймкод порушення
- було дм коли я говорив з дівчиною тайм код 1:11 далі 36283 взяв мене в стяжки тайм код 1:31 потім мене передали статіку 28064 і саме він мене побрив тайм код 1:38 потім статік 28064 вдарив мене дм (нанесення урону) тайм код 1:54 далі мене вже бриють статік 28064 тайм код 2:02 потім мене вбиває статік 23505 тайм код 2:11
Якудзи мас порушення