- 20 Сер 2026
- 1
- Нікнейм гравця
- Невідомий
- Статичний ID гравця
- 36224 ; 34755
- Ваш статичний ID
- 35899
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- yuraa_0605
- Суть скарги
- Під час мого прямування з напарником на івент «Війна за графіті», вказані гравці вчинили провокацію та серію грубих порушень правил сервера:
DB та Порушення дрес-коду: Гравці [#36224] та [#34755], перебуваючи не в фракційному/бандитському одязі (без дотримання дрес-коду неофіційних організацій), розпочали умисний таран (DB) нашого транспортного засобу та відкрили вогонь на ураження без жодної RP-причини, розстрілявши авто та вбивши нас (DM).
NonRP дії та приниження гідності (Стрижка): Одразу після того, як гравець [#36224] підняв мене за допомогою адреналіну, він не надав можливості для RP-взаємодії, миттєво закував у стяжки, відвів до стовпа, зняв маску та без належних RP-підстав насильно постриг мого персонажа наголо. Наголошую, що вчинення дій, спрямованих на приниження гідності гравця (зокрема насильницька стрижка без вагомої RP-причини), є грубим порушенням правил сервера. Головна мета цієї скарги — притягнення порушників до відповідальності та видача відповідного бана.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- -
- Дата та таймкод порушення
- Дата: 20.08.2026 Таймкоди:00:07 – 00:14 — Надання меддопомоги адреналіном гравцем [#36224]. 00:15 – 00:23 — Миттєве затримання у стяжки без RP-діалогу та примусове перетягування персонажа. 00:37 – 00:39 — Знімання маски та насильницька стрижка наголо гравцем [#36224] (NonRP / Приниження гідності). 00:40 – 00:42 — Повторне вбивство (DM) з Heavy Revolver гравцем [#34755]. 00:43 – 01:44 — Перебування в ноці та фіксація звернення до адміністрації через внутрішньоігровий репорт.