Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

benjamin_autotrade

Козак
18 Лип 2026
39
Нікнейм гравця
незнайомець
Статичний ID гравця
40941 32103
Ваш нікнейм
Benjamin Autotrade
Ваш статичний ID
41819
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
https://t.me/gestapo1488
Суть скарги
Скарга на гравців #40941 та #32103

На локації секретних ящиків по мені було відкрито вогонь та мене вбито без будь-якого RP-попередження. Жодної вимоги покинути територію або відліку у 5 секунд для виконання такої вимоги від гравців не надходило.

Відповідно до правил секретних ящиків, перед відкриттям вогню гравцю обов’язково має бути надано RP-попередження та не менше 5 секунд для виконання вимоги покинути територію. Лише після невиконання цієї вимоги дозволяється відкривати вогонь.

DM / DB Car

Також гравець зі статичним ID 32103 наносив мені шкоду, відкривав по мені вогонь та стріляв у мій автомобіль. Вони діяли спільно.

Окремо зазначаю, що на з 22-28 секунду відеовідкату чітко видно, як гравець #32103 відкриває по мені вогонь та завдає мені шкоди. Також зафіксовано, як він стріляє у мій автомобіль.

Попри те, що в кінцевому результаті мене добив саме гравець зі статичним ID 40941, на відеовідкаті чітко зафіксовані дії обох гравців та їхня спільна участь у ситуації.

Жодного опору з мого боку не було — я намагався залишити територію, однак по мені та моєму автомобілю продовжили вести вогонь, унаслідок чого мене було вбито, а автомобіль знищено.

У моєму випадку встановлена правилами процедура RP-попередження та надання не менше 5 секунд для залишення території не була дотримана.

Прошу розглянути відеовідкат та притягнути до відповідальності обох гравців — #40941 та #32103, враховуючи їхні спільні дії та безпосередню участь у даній ситуації.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
18,08,2026 43с.
Прошу розглянути відеовідкат та притягнути до відповідальності обох гравців — #40941 та #32103, враховуючи їхні спільні дії та безпосередню участь у даній ситуації — порушення правил секретних ящиків +5.2. DM +DM Car

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Мл.Адміністратор
14 Лют 2026
104
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #32103 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.​
Виняток: IC діалог не є обов'язковим фактором у таких ситуаціях: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Грубі образи персонажа/його союзників (гравці з фракції, сім'ї), зокрема: образи або згадки родичів, нації, етносу; нецензурні (матюки) образи. Викрадення особистого транспортного засобу.​

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

Покарання: Demorgan 155 хвилин.

Гравець #40941 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.​
Виняток: IC діалог не є обов'язковим фактором у таких ситуаціях: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Грубі образи персонажа/його союзників (гравці з фракції, сім'ї), зокрема: образи або згадки родичів, нації, етносу; нецензурні (матюки) образи. Викрадення особистого транспортного засобу.​

Покарання: Demorgan 140 хвилин.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі