- 26 Кві 2026
- 5
- Нікнейм гравця
- Tessa Maccalister
- Статичний ID гравця
- Ваш нікнейм
- Maria Plach
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- theoliviette
- Суть скарги
- Гравець Tessa Maccalister неодноразово допускала некоректні висловлювання на мою адресу, що відбувались у різних каналах спілкування та мали системний і повторюваний характер.
Початково у VIP-чаті штату, у відповідь на повідомлення іншого гравця щодо “вільних дівчат”, було публічно використано моє ім’я та ім’я іншої гравчині (“Юша Річманд та Марія Плач, завжди готові допомогти”). У зазначеному контексті така відповідь є двозначною та формує некоректне і принижуюче уявлення про нас.
Після цього я звернулась до Tessa Maccalister у приватні повідомлення з проханням пояснити зміст її висловлювання. У відповідь вона продовжила використовувати формулювання з натяками на нібито надання мною “послуг”, зокрема:
— “я таких послуг як ти не надаю”
— “що кому треба, то ти і даєш”
Також у приватному спілкуванні були допущені інші висловлювання особистого характеру, зокрема:
— “ти ж завжди рада бачити 101 хлопця поруч, та на колінах постояти”
Надалі Tessa Maccalister повідомила про наявність “свідків” такої моєї поведінки та запропонувала обговорити це з ними. Розмова була перенесена до модерованого Discord-каналу EMS. Зазначу, що інша гравчиня, Yusha Richmond, також брала участь у спілкуванні з Tessa Maccalister, однак щодо неї подібні формулювання та оцінки не застосовувались. Натомість у подальшому обговоренні основний акцент був зроблений на мені.
У ході розмови в Discord Tessa Maccalister продовжила озвучувати твердження про нібито “легкодоступну” поведінку мого персонажа, посилаючись на “свідків”. Фактично ж зазначені “свідки” були тими ж самими учасниками розмови, які одночасно підтримували ці твердження.
Зокрема, у голосовому каналі були зафіксовані наступні висловлювання:
— (1:07) заступник лідера Kevin Maccalister #248 озвучує позицію щодо моєї нібито “легкодоступності” та обґрунтовує її твердженнями: “спілкуєшся з чоловіками”, “ходиш зграйками з мужиками”, “встаєш на коліна”, “говориш про ширінки”;
— (7:20) користувач BUBAKS, представившись колишнім адміністратором, зазначає, що “не бачить проблем” у повідомленні Tessa Maccalister у VIP-чаті та намагається пояснити ситуацію тим, що я працюю в Government і “допомагаю людям”, при цьому ігноруючи фактичний контекст початкового повідомлення;
— (15:56) співробітник Kenji Maccalister #36299 використовує пряму нецензурну образу:
;“пашла *********************************** кабила ти тупарилая”
— (35:15) Tessa Maccalister повторно озвучує твердження про нібито “легкодоступну” поведінку мого персонажа.
Окремо зазначаю, що згадка про “ширінки” у відповідному діалозі належала іншому співробітнику EMS, а не мені, що свідчить про викривлення контексту та приписування мені чужих висловлювань.
При цьому Tessa Maccalister була присутня у розмові, підтримувала загальний тон обговорення та не припинила подібні висловлювання з боку підлеглих.
У сукупності це виглядає як системне обговорення з елементами приниження, дискредитації, а також поширення неправдивої інформації з наміром налаштувати працівників EMS та інших гравців проти мене. З урахуванням того, що Tessa Maccalister обіймає керівну посаду, вважаю подібну поведінку неприйнятною.
Прошу розглянути дану ситуацію та надати оцінку діям гравців.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 05.05.26, 13:30
Таймкоди:
1:07 — підтвердження позиції
7:20 — коментар колишнього адміністратора
15:56 — образа
35:15 — повтор твердження
1:07 — підтвердження позиції
7:20 — коментар колишнього адміністратора
15:56 — образа
35:15 — повтор твердження