Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №907 Tessa Maccalister | 883 | дискредитація, образи, некоректна поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

theoliviette

Козак
26 Кві 2026
5
Нікнейм гравця
Tessa Maccalister
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Maria Plach
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
theoliviette
Суть скарги
Гравець Tessa Maccalister неодноразово допускала некоректні висловлювання на мою адресу, що відбувались у різних каналах спілкування та мали системний і повторюваний характер.

Початково у VIP-чаті штату, у відповідь на повідомлення іншого гравця щодо “вільних дівчат”, було публічно використано моє ім’я та ім’я іншої гравчині (“Юша Річманд та Марія Плач, завжди готові допомогти”). У зазначеному контексті така відповідь є двозначною та формує некоректне і принижуюче уявлення про нас.

Після цього я звернулась до Tessa Maccalister у приватні повідомлення з проханням пояснити зміст її висловлювання. У відповідь вона продовжила використовувати формулювання з натяками на нібито надання мною “послуг”, зокрема:
— “я таких послуг як ти не надаю”
— “що кому треба, то ти і даєш”

Також у приватному спілкуванні були допущені інші висловлювання особистого характеру, зокрема:
— “ти ж завжди рада бачити 101 хлопця поруч, та на колінах постояти”

Надалі Tessa Maccalister повідомила про наявність “свідків” такої моєї поведінки та запропонувала обговорити це з ними. Розмова була перенесена до модерованого Discord-каналу EMS. Зазначу, що інша гравчиня, Yusha Richmond, також брала участь у спілкуванні з Tessa Maccalister, однак щодо неї подібні формулювання та оцінки не застосовувались. Натомість у подальшому обговоренні основний акцент був зроблений на мені.

У ході розмови в Discord Tessa Maccalister продовжила озвучувати твердження про нібито “легкодоступну” поведінку мого персонажа, посилаючись на “свідків”. Фактично ж зазначені “свідки” були тими ж самими учасниками розмови, які одночасно підтримували ці твердження.

Зокрема, у голосовому каналі були зафіксовані наступні висловлювання:
— (1:07) заступник лідера Kevin Maccalister #248 озвучує позицію щодо моєї нібито “легкодоступності” та обґрунтовує її твердженнями: “спілкуєшся з чоловіками”, “ходиш зграйками з мужиками”, “встаєш на коліна”, “говориш про ширінки”;
— (7:20) користувач BUBAKS, представившись колишнім адміністратором, зазначає, що “не бачить проблем” у повідомленні Tessa Maccalister у VIP-чаті та намагається пояснити ситуацію тим, що я працюю в Government і “допомагаю людям”, при цьому ігноруючи фактичний контекст початкового повідомлення;
— (15:56) співробітник Kenji Maccalister #36299 використовує пряму нецензурну образу:
“пашла *********************************** кабила ти тупарилая”
;
— (35:15) Tessa Maccalister повторно озвучує твердження про нібито “легкодоступну” поведінку мого персонажа.

Окремо зазначаю, що згадка про “ширінки” у відповідному діалозі належала іншому співробітнику EMS, а не мені, що свідчить про викривлення контексту та приписування мені чужих висловлювань.

При цьому Tessa Maccalister була присутня у розмові, підтримувала загальний тон обговорення та не припинила подібні висловлювання з боку підлеглих.

У сукупності це виглядає як системне обговорення з елементами приниження, дискредитації, а також поширення неправдивої інформації з наміром налаштувати працівників EMS та інших гравців проти мене. З урахуванням того, що Tessa Maccalister обіймає керівну посаду, вважаю подібну поведінку неприйнятною.

Прошу розглянути дану ситуацію та надати оцінку діям гравців.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
05.05.26, 13:30
Таймкоди:
1:07 — підтвердження позиції
7:20 — коментар колишнього адміністратора
15:56 — образа
35:15 — повтор твердження

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,961
Вітаю, шановний гравець.
Ваша скарга на розгялді.

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,961
За результатами розгляду доказів винесено наступне рішення:

Лідер EMS Tessa Maccalister отримує сувору догану. Це останнє попередження: будь-який натяк на системний булінг, змішування гри з реальністю або токсичність призведе до негайного зняття з посади.

Будь-які особисті конфлікти між лідером та гравцями не повинні виноситися на загал або ставати перешкодою для нормального функціонування EMS.

Ми підтримуємо прагнення до контролю рівня RP серед працівників, проте цей процес має бути професійним, а не перетворюватися на інструмент систематичного тиску чи переслідування. Регулярна поява на наборах "з цікавості" або з метою пошуку дрібних помилок створює напружену атмосферу, що негативно впливає на роботу всього колективу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі