Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №895 DM, повторні порушення після блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

naseda

Новий гравець
13 Лют 2025
6
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Andriy Khoma
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #10046
  3. Ваш нікнейм: Dmytro Naseda
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #13582
  5. Суть скарги: більше 10 днів тому, гравець Andriy Khoma був забокований адміном ( Azazello ) за погрози у реальному житті. Людина вийшла з бану, зустріла нас на рибалці, як завжди почала токсично себе поводити. Ми попросили його не підходити до нас. Після прохання він відійшов в сторону, дістав ган та втік. Мені прийшлось ловити рибу та паралельно вмикати відкат, та дивитись по сторонах, чи не йде він нас вбивати. Дії його примітивні та очевидні, тому запис хоч і короткий, але я його маю.
    Я вважаю що гравці такого типажу, повинні бути заблоковані перманентно на адекватних проєктах, де люди проводять вільний час та бажають відпочити. Якщо є така можливість, я би просив його просто забанити, або дати мут на максимально можливий термін.
    Я не заохочую скарги на форумі, та завжди прагну вирішення конфліктів способом комунікації, проте не в цій ситуації.
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/PdqhVmaKkuE
  7. Дата та таймкод порушення: відео коротке

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю
розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #10046:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. warn

[Схвалено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі