Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleksii_Otaman

Новий гравець
12 Сер 2026
9
Нікнейм гравця
42965
Статичний ID гравця
42965
Ваш нікнейм
Oleksii_Otaman
Ваш статичний ID
45733
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
zavseg
Суть скарги
На виїзді, на трасу з казіка до села, зупинив гравець, сказав пограбування, я із-за цього вмер, він сів м мою машину й вбивав її навмисно, таскав на плечі хз куди, намагався засунути в багажник. Потім убив медика який приїхав мене лікувати
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
12.08.26 00:20
Вбив медика який мене приїхав лікувати, та вбивав навмисно мою машину і сам спровокував мою загибель

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
2,045
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #42965 отримує покарання за порушення:
Правила пограбувань та викрадень:
2.3. Для пограбування потрібно мінімум 2 грабіжники на 1 жертву. Для зупинки жертви на транспортному засобі потрібно 1 автомобіль або мотоцикл та мінімум 2 грабіжники в ньому.| Demorgan 30-60 хвилин.
5.2.3. Заборонено навмисно вбивати співробітників державних структур без ІС-причини. | GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1–14 днів
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
Покарання: Demorgan - 60 хвилин, Warn, GunBan - 120 хвилин.

Гравець #45733 отримує покарання за порушення:
4.15. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 15-30 хвилин.
Покарання: Mute - 15 хвилин.

Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі