Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

benjamin_autotrade

Козак
18 Лип 2026
39
Нікнейм гравця
незнайомець
Статичний ID гравця
17747
Ваш нікнейм
Benjamin Autotrade
Ваш статичний ID
41819
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
https://t.me/gestapo1488
Суть скарги
На локації секретних ящиків гравець #17747 відкрив по мені вогонь та вбив без будь-якого RP-попередження. Під’їжджаючи до місця, я побачив інший автомобіль і, щоб не створювати збройного конфлікту та не брати участі у ньому, одразу почав залишати територію. Попри те, що я вже виїжджав із локації, по мені та моєму транспортному засобу було відкрито вогонь.

Жодної вимоги покинути територію, RP-попередження чи відліку в 5 секунд мені надано не було.

Відповідно до правил секретних ящиків, перед відкриттям вогню гравцю обов’язково має бути висунута RP-вимога покинути територію та надано не менше 5 секунд для її виконання. Лише у разі невиконання цієї вимоги дозволяється застосування зброї. У моєму випадку ця вимога не була дотримана.

Після того як мене було вбито, гравець #17747 підійшов до мого непритомного персонажа та почав стверджувати, що таким чином він мені дає погрозу а також запитував, чому я не тікаю. Вважаю такі дії NonRP, оскільки взаємодія відбувалася з непритомним персонажем, який не міг брати участі у RP-процесі. Крім того, постріли не можуть вважатися RP-попередженням і не замінюють словесної вимоги та обов’язкового відліку часу, передбачених правилами сервера.

Після цього гравець заволодів моїм транспортним засобом, що також, на мою думку, є NonRP-взаємодією з моїм майном.

Прошу адміністрацію переглянути відеовідкат, надати правову оцінку діям гравця #17747 та притягнути його до відповідальності відповідно до чинних правил сервера.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
04,08,2026 37c.
Скарга на #17747 — порушення правил секретних ящиків +5.2. “DM” +NonRP

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Мл.Адміністратор
14 Лют 2026
104
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #17747 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Покарання: Demorgan - 90 хвилин.

Приємної гри.​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі