- 18 Лип 2026
- 39
- Нікнейм гравця
- незнайомець
- Статичний ID гравця
- 17747
- Ваш нікнейм
- Benjamin Autotrade
- Ваш статичний ID
- 41819
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- https://t.me/gestapo1488
- Суть скарги
- На локації секретних ящиків гравець #17747 відкрив по мені вогонь та вбив без будь-якого RP-попередження. Під’їжджаючи до місця, я побачив інший автомобіль і, щоб не створювати збройного конфлікту та не брати участі у ньому, одразу почав залишати територію. Попри те, що я вже виїжджав із локації, по мені та моєму транспортному засобу було відкрито вогонь.
Жодної вимоги покинути територію, RP-попередження чи відліку в 5 секунд мені надано не було.
Відповідно до правил секретних ящиків, перед відкриттям вогню гравцю обов’язково має бути висунута RP-вимога покинути територію та надано не менше 5 секунд для її виконання. Лише у разі невиконання цієї вимоги дозволяється застосування зброї. У моєму випадку ця вимога не була дотримана.
Після того як мене було вбито, гравець #17747 підійшов до мого непритомного персонажа та почав стверджувати, що таким чином він мені дає погрозу а також запитував, чому я не тікаю. Вважаю такі дії NonRP, оскільки взаємодія відбувалася з непритомним персонажем, який не міг брати участі у RP-процесі. Крім того, постріли не можуть вважатися RP-попередженням і не замінюють словесної вимоги та обов’язкового відліку часу, передбачених правилами сервера.
Після цього гравець заволодів моїм транспортним засобом, що також, на мою думку, є NonRP-взаємодією з моїм майном.
Прошу адміністрацію переглянути відеовідкат, надати правову оцінку діям гравця #17747 та притягнути його до відповідальності відповідно до чинних правил сервера.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 04,08,2026 37c.
Скарга на #17747 — порушення правил секретних ящиків +5.2. “DM” +NonRP