- 15 Лис 2025
- 4
- Нікнейм адміністратора
- Kriss Nox
- Ваш статичний ID
- 29005
- Звʼязок з Вами
- @andrey75uk tg
- Детальний опис скарги/ситуації
- Прошу хотяб якогось розуміння в цій ситуації і можу придоставити докази що все на цьому більше такого не буде і готовий навіть звітувати про все і вести відео ролики кожного разу як заходу на проект щоб не було проблем або хотяб можливість створити новий аккаунт і почати все знову не прошу навіть розблокування цього аккаунта хотя не сильно хотілось би з ним розставптись але якщо це вирішується лише через такі жертви то я готовий
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/forums/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D1%96%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8E.8/post-thread[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Permanent ban
Вітаю я гравець gua 5 дуже сильно подобалося грати на цьому проекті але на даний період я находжуся в перманентному бані тому хочу попросити облегченя цього щоб замінити покарання або на 2 варна і 15-20 днів блокіровки або хочаб можливість створити твінк або вже хочаб новий аккаунт щоб почати з чистого аркушу , редукс іза якого я находжуся в такій ситуації я вже зніс і планую взагалі переустановити вінду щоб не залишилося нічого такого про що я не вкурсі чесно граю в гта 5 рп в перший раз і на цьому проекті мені сподобалося тому не в курсі був про це , я не прокидаюсь дурачком. Я просто хочу пограти на цьому сервері прошу зрозуміти ( Andrey Contex | 29005 | joeross3d) ось дані на всякий випадок