- 30 Лип 2026
- 1
- Нікнейм гравця
- Невідомо
- Статичний ID гравця
- 19042
- Ваш нікнейм
- Mark Baccalieri
- Ваш статичний ID
- 44857
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- @baronu4 - tg ; 6ac9 - discord
- Суть скарги
- Відійшов буквально на декілька хвилин до кухні а тебе без причинно вбивають чисто просто так?)
- Від себе добавлю- така поведінка лише відганяє нових гравців з Вашого проєкту, причина таких дій взагалі жодного пояснення не має... Я після роботи хочу приємно провести час, готував під час гри вечерю, відійшов і лети в лікарню, трать свій час на скарги, нерви і час на те що я робив до того чисто через якихось не зрозуміло дивакуватих людей? Причини для вбивста не було, те що я не відповідав? вважається причиною для вбивства? Крч зіпсували весь настрі на вечір та бажання щось робити...
Крім того відлучився через причину вказану в скрінах
- Від себе добавлю- така поведінка лише відганяє нових гравців з Вашого проєкту, причина таких дій взагалі жодного пояснення не має... Я після роботи хочу приємно провести час, готував під час гри вечерю, відійшов і лети в лікарню, трать свій час на скарги, нерви і час на те що я робив до того чисто через якихось не зрозуміло дивакуватих людей? Причини для вбивста не було, те що я не відповідав? вважається причиною для вбивства? Крч зіпсували весь настрі на вечір та бажання щось робити...
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 30.07.26 03:50