Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №867 | Порушення правил пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Itachi Uchiha

Козак
8 Гру 2024
31
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: не знаю
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 16198 та 4005
Ваш нікнейм: Itachi Uchiha
Ваш статичний (незмінний) ID: 2124
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Vampir8200
Суть скарги: Я працював інкасатором. Під час виконання роботи на нас напали гравці на жовтих машинах, що є порушенням правил, адже грабунки дозволені лише за містом а бож в гетто. В результаті вони почали стріляти та вбили нас, що є прямим DM. Прошу розглянути цю ситуацію та вжити заходів до порушників а так же пг Нарушив гравець
Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/Y7PQUj0xUTY
Дата та таймкод порушення: Дата 20.07.25 00.04 дм кар 1:03 дм

Останнє редагування:

Matthew Alvaro

Grimx FamQ ❤️‍🔥
Адміністратор
21 Гру 2024
552
Вітаю, головний куратор Matthew на звʼязку. Переглянувши ваш відкат можу надати такий вердикт:

5.2.
“DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15 хвилин

5.26. Заборонено відповідати порушенням на порушення. | Demorgan 30 хвилин.

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 30 хвилин
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі