Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №8527 | Неадекватні гравці і аморал поведінка.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrr

Козак
8 Вер 2025
38
Нікнейм гравця
14365 і 14510
Статичний ID гравця
14365 і 14510
Ваш нікнейм
Andriy Lebiga
Ваш статичний ID
1470
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
Неадекватні гравці і аморал поведінка.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
16:44 20.07.26
Дані гравці почали переслідувати мене, коли я просто їхав на парковку. Без будь-якої причини вони почали чіплятися до мене, почали стріляти з шокера і поводитися неадекватно, використовувати аморальні анімації та провокувати конфлікт.
На тайм-коді 1:50 видно їхні неадекватні дії та аморальні анімації. Після цього вони продовжили свої провокації, стріляли в мене з шокера та викрали мій транспортний засіб.
На тайм-коді 2:40 один із гравців знову починає мене бити та використовувати шокер. Протягом усієї ситуації саме вони першими розпочали конфлікт і своїми діями спровокували мене.
Через їхню поведінку та постійні провокації я розізлився, почав сперечатися з ними, а згодом відкрив вогонь у відповідь. Можливо, у певних моментах я міг неправильно висловитися або вчинити, але терпіти безпричинні провокації, неадекватну поведінку, використання аморальних анімацій та викрадення мого транспортного засобу я не збираюся.

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
1,483
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #14365 отримує покарання за порушення:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
5.27. Забороняються будь-які дії аморального характеру (використання непристойних анімацій у людних місцях, справляння потреби на людину/непритомного гравця тощо). | Demorgan 30-90 хвилин / Ban 1-15 дні / HardBan 1-3 днів.
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

Покарання: Demorgan - 210 хвилин.

Гравець #14510 отримує покарання за порушення:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
5.27. Забороняються будь-які дії аморального характеру (використання непристойних анімацій у людних місцях, справляння потреби на людину/непритомного гравця тощо). | Demorgan 30-90 хвилин / Ban 1-15 дні / HardBan 1-3 днів.
Покарання: Demorgan - 120 хвилин.

Гравець #1470 отримує покарання за порушення:
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
5.26. Заборонено відповідати порушенням на порушення. | Demorgan 30-90 хвилин.

Покарання: Mute - 60 хвилин, Demorgan - 60 хвилин.

Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі